[U 2 0][宇宙忍者無雙貓狗亂舞game] Warframe - 戰甲神兵

353 回覆
9 Like 2 Dislike

賽跑驚仲行

屌 講緊單刷,單刷賽條春咩 慢慢打比你打到一場個幾鐘慢慢游花園睇風境又有乜問題

隱形行得慢令我終結人既時候手感差同走佬好煩
蜘蛛絲技又冇乜用 間諜任好多地方唔比用 用到既又跟本可以唔洗用
紅色完全唔知做咩 或者我廢唔識用
最有用都係藍色同紫色
求高手分享心得

Ivara集團mod有得無視穿過啲laser 牆,打spy超方便,蜘蛛絲有時可以補救啲地形唔識跳(etc.月球spy)催眠箭可以控怪,隱形箭可以幫隊友穩形,仲有2技你投射物武器可以加傷而且係加好多倍(配埋zenistar真係的玩爆旋婆婆咁清玩 )而且2技控緊投射物個陣本體會自動隱形 然後4技既弓又係好痛,總之就係一隻超好用既戰甲

好 咁我去研究下支轉灣箭
Zenistar係咩呀 小弟中文版唔識睇

唔記得問 血色集團升到最高要比咩佢
升第二高要個狼牙柄 點刷比佢 迫住要同人買
好驚再升又唔知要乜

Zenistar係登入300日送既近武,詳情可以上網睇 btw:http://warframe.wikia.com/wiki/Red_Veil
呢個幫到你

Thx
斷斷續續玩到12rank
想問下依度多唔多人玩 想搵人一齊打

多呀 不過我地都係休閒類農夫,我地唔會話要追record刷到好似返工咁,咩raid要10分鐘完場個啲低B野 有獎攞咩

我都係隨便玩 打下裝升下lv
不過太耐冇玩 唔係好明d遺物係咩我仲停留係t1 2 3 4 既key個年代

雖然刷既方法複雜左 但係相對黎講要抽到想要既部件係簡單左一千倍 慳時間慳精力
唔洗再係下水道企成日

多呀 不過我地都係休閒類農夫,我地唔會話要追record刷到好似返工咁,咩raid要10分鐘完場個啲低B野 有獎攞咩

不過太耐冇玩 唔係好明d遺物係咩我仲停留係t1 2 3 4 既key個年代

雖然刷既方法複雜左 但係相對黎講要抽到想要既部件係簡單左一千倍 慳時間慳精力
唔洗再係下水道企成日

係容易咗刷想要既parts,不過農垃圾黎講麻煩咗,而且每次有新prime都要農遺物

唔洗再係下水道企成日

邊度可以睇返自己有咩遺物 搵左好耐都搵唔到
同埋點同大家玩第一頁個discord? 開新ac? 未用過唔係好明

唔洗再係下水道企成日

邊度可以睇返自己有咩遺物 搵左好耐都搵唔到
同埋點同大家玩第一頁個discord? 開新ac? 未用過唔係好明

太空船中間個層 如果你冇 可能未解任 所以冇
其實係玩D咩
玩左幾個鐘都唔知要做咩
其實係玩D咩
玩左幾個鐘都唔知要做咩

先跟住星球既接合點開通星球,打材料合自己想要既裝備,然後解系列任務,刷mod加強自己既裝備,然後你就會上手
入左個群之後要點
唔係好識用 介紹自己?
入左個群之後要點
唔係好識用 介紹自己?

輕鬆啲囉 say個嗨囉
入左個群之後要點
唔係好識用 介紹自己?

輕鬆啲囉 say個嗨囉

開mic 大叫Shotme 係on9就會知你係行家
入左個群之後要點
唔係好識用 介紹自己?

輕鬆啲囉 say個嗨囉

打到上寶德娜用咩主武好 依格尼斯用到好嫌 加開始唔夠攻
有冇ps4既一齊玩
入左個群之後要點
唔係好識用 介紹自己?

輕鬆啲囉 say個嗨囉

武器呢啲都係自己決定好啲,不過我自己好like用kohm
係咪我問題,最近又LAG又斷線
係咪我問題,最近又LAG又斷線

冇事啵
新加入

有冇新人巴打一齊玩?

最好會discord 一齊吹水 一個人玩好悶
新加入

有冇新人巴打一齊玩?

最好會discord 一齊吹水 一個人玩好悶

入左個群之後要點
唔係好識用 介紹自己?

輕鬆啲囉 say個嗨囉

海克,有齊mod夠你打到100lv敵人
入左個群之後要點
唔係好識用 介紹自己?

輕鬆啲囉 say個嗨囉

尋日d人帶小弟打突擊 d怪100 lv 仍都仲可以用海克輕鬆一槍一隻
入左個群之後要點
唔係好識用 介紹自己?

輕鬆啲囉 say個嗨囉

尋日d人帶小弟打突擊 d怪100 lv 仍都仲可以用海克輕鬆一槍一隻

都係個句啦,齊mod咪勁
Oberon 配件多到
Zenistar配新skin 搞到好大把

oldnews is so 唔識串

啱啱先夠300日拎到zenistar

啱啱先夠300日拎到zenistar

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞