[U 2 0][宇宙忍者無雙貓狗亂舞game] Warframe - 戰甲神兵

353 回覆
9 Like 2 Dislike
新P裝紫卡好在一早買左
越黎越多人收
新人留名,RANK7 ID:whei
岩岩玩緊T媽,玩落先發覺佢比valkur同rhino 仲硬
跟住想整chroma 睇下又有幾硬

t媽4技減傷係變好硬 但係時間完左就薄過紙,唔實用 龍甲係冰屬性好硬,但都係唔太實用 要硬要生存機率高都係用inaros 好啲

T媽有3技反傷,又有2技吸魔,可以係咁用4技

我見inaros要等個虛空商人成14日,同埋我冇200 invalid‍##fs

冇200 虛空幣

但係一打高lv怪個容錯率好低,因為4技一完真係薄過紙 講真其實打高lv怪個陣就幾硬都係假 最緊要都係睇生存率

Inaros容錯率比較高,因為可以谷到4000幾5000血,死左又可以靠自己復活

撥沙處決回血
根本好難死
Btw 新甲真係On99
廢到喊出嚟

其實好勁 不過要有勁武器

依隻Game不嬲都係武器>戰甲
你如果玩到後期,Loki+天頂之星,根本掛機掛到2046都得
垃圾game
叫個朋友幫我買咗隻水人就好耐冇玩

買完之後發覺,其實用劍聖已經夠玩不如買武器好過

Mesa世界第一

Trinity 宇宙最強

loki 最強戰甲

inaros血量最厚

櫻花幻影痴燃線

神劍 No. 1
Btw 新甲真係On99
廢到喊出嚟

其實好勁 不過要有勁武器

依隻Game不嬲都係武器>戰甲
你如果玩到後期,Loki+天頂之星,根本掛機掛到2046都得

Bugframe>Mod>forces>weapon>frame
叫個朋友幫我買咗隻水人就好耐冇玩

買完之後發覺,其實用劍聖已經夠玩不如買武器好過

Mesa世界第一

Trinity 宇宙最強

loki 最強戰甲

inaros血量最厚

櫻花幻影痴燃線

神劍 No. 1

鳥人 世界第一
如果唔係有電人個盾擋轟擊者
你地死晒啦
你地死晒啦

如果唔係有T媽補血補藍 你連技都冇得開
新人留名,RANK7 ID:whei
岩岩玩緊T媽,玩落先發覺佢比valkur同rhino 仲硬
跟住想整chroma 睇下又有幾硬

t媽4技減傷係變好硬 但係時間完左就薄過紙,唔實用 龍甲係冰屬性好硬,但都係唔太實用 要硬要生存機率高都係用inaros 好啲

T媽有3技反傷,又有2技吸魔,可以係咁用4技

我見inaros要等個虛空商人成14日,同埋我冇200 invalid‍##fs

冇200 虛空幣

但係一打高lv怪個容錯率好低,因為4技一完真係薄過紙 講真其實打高lv怪個陣就幾硬都係假 最緊要都係睇生存率

Inaros容錯率比較高,因為可以谷到4000幾5000血,死左又可以靠自己復活

撥沙處決回血
根本好難死

突擊任務就勉強啲,普通任務完全係坦克,用埋4技改造mod更加坦
你地死晒啦

我有energise
你地死晒啦

我有energise

比盡你得20個
你地死晒啦

我有energise

比盡你得20個

仲唔夠
warframe poe
warframe poe

die server
100% CPU
bugbugbug
你地死晒啦

我有energise

比盡你得20個

仲唔夠

IN T媽 WE 無限
係咪話大改做開放世界
新手 rank 5 求教
依加用緊rhino, 主武用hek,副武atomos, 近戰Redeener,感覺依加唔上唔落... 開到去Europa開始feel到有啲吃力, 個boss要痴啲勁人先夠打
巴打們有冇啲mod/ warframe/ 武器推薦比rank5嘅我用 叩謝
係咪話大改做開放世界

下年既事 千其唔好咁奇待 就算出左係OK唔錯 DE出品=LAG機 彈GAME BUG
依加用緊rhino, 主武用hek,副武atomos, 近戰Redeener,感覺依加唔上唔落... 開到去Europa開始feel到有啲吃力, 個boss要痴啲勁人先夠打
巴打們有冇啲mod/ warframe/ 武器推薦比rank5嘅我用 叩謝

RK5就咩都玩一餐就岩架啦 其實我見過垃圾武可以秒140LV怪 我諗都係睇戰甲配武器 同 個人興趣玩咩

如: 我出名懶西 所以仍然都係拎住支重力槍打<40LV既怪 狂屌狂刷
又例如: 巴哈有條友對激光炮有愛既 因為最近NERF左 但都會照用

所以都係搵到你岩玩既戰甲武器之前都係咩都玩就OK架啦
MOD方面其實武器MOD唔太難刷OR有...除左紫MOD 得閒刷下4K囉

get ember, press 4, go afk
係咪話大改做開放世界

下年既事 千其唔好咁奇待 就算出左係OK唔錯 DE出品=LAG機 彈GAME BUG

DE話會17年前出到個開放世界
睇住先啦 DElay

get ember, press 4, go afk

唔齊mod 真係開場唔使1分鐘就收皮

Rank 5好難有甲/武器唔齊mod 都勁。
最少都要12rrank玩集團hek
個人認為crit mod 係王道
exc+crit 近戰. 可能已經係rank5最好
否則rhino/volt + crit weapons (soma prime etc)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞