New Balance 討論區 (27)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
已block
你啱, 應該一早要block

想問吓對996 鞋底開始爛
知唔知邊度可以有得維修或者換底
Ching平時冇咩朋友?
想問雨有冇ching著過327?
同993,990v5個啲比 腳感如何呀?
算唔算好著?
同意327係柒 但唔好成日罵人基佬cls
我有327同990 覺得327個底淋啲
講事實同鬧係兩回事喎清
上面嬲嬲豬失控屌人老母果位基佬巴打先叫鬧下話
著開998, 想問下992舒適闊窄評價如何? thx
992個人覺得闊d行得舒服d
2個鞋底腳感好唔同
992底係好平個種 唔同998
我自己中意998多d
應該話998係nb最好著
另外992gr同其他色992又有d唔同 同碼唔知點解gr會窄d
係joe買左對993 qc好似屎 好多線頭有一刻懷疑係咪假

呢幾個星期 993 v4 v5 送到黎 拎返屋企d 灰鳩系出黎影返張
我都買左對 依家驚驚地
想請教下 邊對nb個底最厚? 990v2 992?
巴打有研究
搭單問下998 abzorb底壽命有幾耐
New Balance 703 全黑我覺得好型但係好似 好少人著
V4 ebay 1400

V5 stock x 1100

未計集運錢
Abzorb 真係視乎用家而定壽命 因為Abzorb 係PU再經加工而成嘅泡綿 中間有好多細氣孔而且PU係出名耐用不易變形但係會水解分化 咁照理解佢泡綿之間有好多氣孔若果唔經常著用壓走水汽加上香港潮濕嘅氣候其實都幾易自我分解
所以new balance嘅鞋都真係要著而唔係擺
唔好意思呢到錯左 應該係EVA先唔會水解分化 但係就不耐用易變形 最常見就係574中底有兩層而下層就成日會壓到傾側變哂形 其實990V1都一樣兩層都係EVA所以咁多款New Balance 入邊唯一真係可以唔著齋儲嘅得V1可以咁做容許擺到天荒地老
睇咗咁耐po 風火巴真係高質清泉 對nb又有研究又會認真解答巴打疑問 最重要唔會淨係一味推崇9系美製
咁靜局
有冇基佬巴打share下327上腳圖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞