(巴)[推到完場]皇家馬德里 對 巴塞隆拿

1001 回覆
24 Like 28 Dislike
Messi was fouled three times in the first half:
12': 🤕
32': 🤕
45': 🤕
All of them committed by Casemiro.

傷左個下,見到佢有種無形既火,
呢一刻好想 屌老虎 埃及仔係到

見到泰路都好過paco

呢樣唔覺

tello得招鳩爆同右腳遠柱仲要成日撻

paco 爆都唔識喎
一個走球十二碼,一個走甩紅牌,唔算黑啦

越位呢?

冇越到
卡米再犯一定紅 賤種蝗應該換走佢冇仇報
唔講黑唔黑哨
今場係幾好睇
兩邊都打緊自己風格

難得巴塞算打得ok

見到泰路都好過paco

呢樣唔覺

國家打毗有球單刀佢懶型燙遠柱,結果射上看台
睇完半場有無人覺得其實尼馬阻撚住美斯

依家態好啫 間中佢態差而尼馬on fire都會想屌鳩美斯

依家d攻勢唔係集中左路咪幾好

見到泰路都好過paco

呢樣唔覺

paco 爆都唔識喎

連起腳都冇
唔講黑唔黑哨
今場係幾好睇
兩邊都打緊自己風格

好睇在巴塞打得好就真,特別係美斯

越位呢?

好似冇off..

有,sport live整左個越位線重播

見到泰路都好過paco

呢樣唔覺

paco 爆都唔識喎

佢越遠離禁區佢就越廢,仲擺佢係左邊
本身已經唔係勁架啦

尼馬控得太耐

見到泰路都好過paco

呢樣唔覺

paco 爆都唔識喎

本身已經唔係勁架啦

無計啦
唔擺一個係邊
卡華查瘋狂助攻架啦

尼馬控得太耐

而家左面空d小明後上仲大威脅

越位呢?

好似冇off..

完全沒有越位

見到泰路都好過paco

呢樣唔覺

paco 爆都唔識喎

本身已經唔係勁架啦

無計啦
唔擺一個係邊
卡華查瘋狂助攻架啦

打4411可能仲好

越位呢?

好似冇off..

見到泰路都好過paco

呢樣唔覺

paco 爆都唔識喎

本身已經唔係勁架啦

無計啦
唔擺一個係邊
卡華查瘋狂助攻架啦

毒撚好返既話,換毒撚入黎仲好啦

越位呢?

好似冇off..

拉莫斯onside
今場可以贏既話真係乜都得

尼馬控得太耐

唔知點解戰術好似故意側喺左面發動,應該係怕美斯唔夠體力
下半場戰。術
paco有d似魯文杰

越位呢?

好似冇off..

拉莫斯onside

ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞