(巴)[推到完場]皇家馬德里 對 巴塞隆拿

1001 回覆
24 Like 28 Dislike
呢一刻好想 屌老虎 埃及仔係到
蘇九傳波真係唔望人

見到泰路都好過paco
一個走球十二碼,一個走甩紅牌,唔算黑啦

見到泰路都好過paco

呢樣唔覺
前面三個得美斯踢得好
下半初段如果messi撚多下Casemiro就好了

越位呢?
呢下唔紅隻癲狗,我當和返一開波個12碼,不過下半場繼續咁都冇事就
Messi was fouled three times in the first half:
12': 🤕
32': 🤕
45': 🤕
All of them committed by Casemiro.
下半初段如果messi撚多下Casemiro就好了

已入strategy book,等睇黑哨
諗起皇蘇個場paco贏盡掌聲

咪係
蘇九傳波真係唔望人

成日都斷佢,不嬲鳩傳

見到泰路都好過paco

呢樣唔覺

tello得招鳩爆同右腳遠柱仲要成日撻
Messi was fouled three times in the first half:
All of them committed by Casemiro.

越位呢?

好似冇off..

越位呢?

邊有 冇越位依樣野
唔講黑唔黑哨
今場係幾好睇
兩邊都打緊自己風格

越位呢?

好似冇off..

冇off

皇狗

越位呢?

對面嗰球好似冇越
白覺得paco好過so 9,so 9 但唔準無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞