(巴)[推到完場]皇家馬德里 對 巴塞隆拿

1001 回覆
24 Like 28 Dislike

Hi綠帽仔funson
Post左飛先啦 又話重注 睇下有幾重

去挖你老母個墳咪知囉賤種

Hi綠帽仔funson

身本疤迷 買對家 影衰哂 走啦唔該
有me
19時間
3:1

咁睇得起巴狗入到波

咁睇得起巴狗入到波

5:0

咁睇得起巴狗入到波

球皇三球 碧基一球 拉莫斯一球 岩岩好5-0

咁睇得起巴狗入到波

豬五球喎

咁睇得起巴狗入到波

豬五球喎

咪岩囉主隊5比0

咁睇得起巴狗入到波

豬五球喎

biggay德甲式og
輸少過3球當我地贏啦好嗎
想巴贏,但好擔心萬一負碌拎左國內雙冠
膠層又有藉口唔重建
膠層又有藉口唔重建

赢左都仲差一分 早d發夢啦
膠層又有藉口唔重建

赢左都仲差三分 早d發夢啦
Barça XI: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Suarez, Alcácer.
膠層又有藉口唔重建

球員想unzue教
433比人搶到完場
膠層又有藉口唔重建

No they won't win it
Luis Enrique tested a new formation yesterday in training and it will be a big surprise how Barça set up today. [Alfredo Martinez]
Luis Enrique tested a new formation yesterday in training and it will be a big surprise how Barça set up today. [Alfredo Martinez]

算鳩數啦
近呢8年巴打狗最多失3球,所以今場失少過3球我已經收貨了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞