又有花生鬥捐錢!屈機男 vs 3zero

579 回覆
16 Like 45 Dislike
3zero 你真係柒撚到無人有
點撚解一定要完左個局依局先開先?唔撚得同時進行既?
一係你驚就話唔受,咁認輸咪得囉
又話受又唔開波,得把口,影衰連登影衰香港人呀
一係你就先捐開佢盤啦柒頭
樹大有枯枝族大有乞兒
死撚左佢啦屌你老母

3zero 又要笑屈sir廢,又話$500少
咁你咪受挑先囉,有料就KO屈sir威威
冇料咪第一round認輸,等佢拿拿臨挑米sir
到時屈sir唔敢挑米sir反口,邊有人會記得你

好想睇米屈大戰
捐你地就捐啦咁撚多野講
去到呢道一蚊都無拎過出黎
負皮 上一頁
死出來啦3zero

無你認輸點開下局
死出來啦3zero

無你認輸點開下局

點解唔可以兩邊同時進行
又比屈蛇刷戰績
點解屈蛇咁好睇成日撞中啲二打六
呢鋪真係撐唔落,3zero又要受又要縮,係都要拎其它局黎做擋箭牌,你玩唔起就唔好係度串鳩人
3zero 柒到咁重要聲大大
我係你就摺埋一二邊啦
依家似係你拎米蛇同擋箭牌多啲
句句都要提住米蛇先安樂
又比屈蛇刷戰績

屈星如
算啦,你當交下戲咁認輸
屈蛇咪無藉口唔同米蛇挑lor
呢鋪真係撐唔落,3zero又要受又要縮,係都要拎其它局黎做擋箭牌,你玩唔起就唔好係度串鳩人

食花生就好應該企埋一二面準備
受屈sir挑然後第一round認輸咪得
又唔會有人笑你既,大家目的只係米屈大戰
算啦,你當交下戲咁認輸
屈蛇咪無藉口唔同米蛇挑lor

你彩又要拎撚盡
又想睇屈米大戰
錢又唔撚願出
邊有咁著數架

食花生就好應該企埋一二面準備
受屈sir挑然後第一round認輸咪得
又唔會有人笑你既,大家目的只係米屈大戰

咪係.......
同條撚樣聲大大以為都可以玩一陣
好撚柒
走數po

兩個都辣殺

單睇依個post
屈sir大勝

咁呢下屈sir的確大勝啦。

屈機男開左盤。

你一係接一係唔接。簡單講一句就得。

唔接既就認輸。
3zero真係好撚柒 人地同其他人關你撚事咩,受左就理好自己先啦傻鳩
3zero你又話人走數 咁你受完捐先佢走數咪你贏囉 完左你又可以明正言順屌佢
你而家左閃右避 你理得佢挑唔挑米sir 而家人地係挑你 雙線進行唔得? 作為花生友都覺得你煩 點解係要完左一局先一局? 你捐先咪即刻收佢皮囉

你覺得條走數狗有誠信?
一陣完左呢度, 又話要挑邊個邊個先, 永世唔使面對米蛇

咁你捐完佢走數冇誠信 你都已經贏左
你可以大大聲屌柒佢

重點係你捐先佢走數你即贏

人地可能連頭注都無錢畀呢。
屌你老母睇到第九頁都仲米蛇米蛇
咁想睇佢挑米蛇未認輸退出lor阻鳩住晒
得啦依加隻3zero已經敗走咗 咁啊屈蛇你依加可以專心番去接米蛇個局
zero好撚柒 洗一萬幾千攞個彩都抵啦 好過而家咁斯斯縮縮
縮左入老母閪
[quote]3zero你又話人走數 咁你受完捐先佢走數咪你贏囉 完左你又可以明正言順屌佢
你而家左閃右避 你理得佢挑唔挑米sir 而家人地係挑你 雙線進行唔得? 作為花生友都覺得你煩 點解係要完左一局先一局? 你捐先咪即刻收佢皮囉

你覺得條走數狗有誠信?
一陣完左呢度, 又話要挑邊個邊個先, 永世唔使面對米蛇

咁你捐完佢走數冇誠信 你都已經贏左
你可以大大聲屌柒佢

重點係你捐先佢走數你即贏

屈機男開盤你揀先後
你開盤屈機男揀先後

你要開$5000既,咪屈機男揀先後lor
又比屈蛇刷戰績

好易睇出

聲大大無貨賣
屌。

唔敢同屈蛇應戰,

就拎米sir做擋戰牌

3zero垃圾。
又比屈蛇刷戰績

呢d 2打6一睇就睇得出啦。
又比屈蛇刷戰績

好易睇出

聲大大無貨賣

屌條柒頭真係不枉柒頭個名

屈蛇屈蛇屈蛇
借口(被秒殺)
屈蛇屈蛇屈蛇
借口2(又被秒)
屈蛇屈蛇
借口3(又被秒)
屈蛇屈蛇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞