又有花生鬥捐錢!屈機男 vs 3zero

579 回覆
16 Like 45 Dislike
得啦依加隻3zero已經敗走咗 咁啊屈蛇你依加可以專心番去接米蛇個局

咁又未得。

佢都仲撐緊,仲拎緊米sir出黎擋。

佢未認輸架
講咁耐都未捐到
得啦依加隻3zero已經敗走咗 咁啊屈蛇你依加可以專心番去接米蛇個局

咁又未得。

佢都仲撐緊,仲拎緊米sir出黎擋。

佢未認輸架

佢諗緊借口 比啲時間佢
呢個post就係屈蛇挑機3zero

邊個拎米蛇出黎做籍口做檔箭牌既,邊個就係契弟。
屈蛇,如果條柒頭繼續潛水
你係咪可以挑米蛇機啦
你係咪可以挑米蛇機啦

咁快?

一陣件3zero跳出黎話「無講過認輸喎」咪碌七。
唔好以為依到好多人撐你
個個都係想食花生
一陣你又搵藉口唔挑米蛇機
準備又做過街老鼠啦
你係咪可以挑米蛇機啦

咁快?

一陣件3zero跳出黎話「無講過認輸喎」咪碌七。

所以咪話定個時間,長d都無所謂
想睇米屈大戰咪認輸,要收屈機男皮嘅,咪隨便捐$500,到時佢走數,你咪英雄囉

人地都講到明你可以揀佢捐先,你都唔敢,好心一開始就咪學人做出頭鳥啦
一係捐一係唔捐
今晚凌晨12點前唔受咪當3zero輸
係捐就會受,唔捐都唔洗俾咁多時間佢啦
屈機男開完盤,你又嫌500太少,咁似嗰個說書人嘅
屈機男開完盤,你又嫌500太少,咁似嗰個說書人嘅

屈狗開ac刷戰績唔洗你教
一係捐一係唔捐
今晚凌晨12點前唔受咪當3zero輸
係捐就會受,唔捐都唔洗俾咁多時間佢啦

3zero無$500就出聲啦。

要唔要我借畀你呀!

其實想問下 3zero有咩資格代人開盤? 無追開post 佢係咪好有料架
唔好以為依到好多人撐你
個個都係想食花生
準備又做過街老鼠啦

我重道理

唔係個人崇拜
其實想問下 3zero有咩資格代人開盤? 無追開post 佢係咪好有料架

人地可能係鐘意霸大台、扮台主既人黎呢。
個zero擺撚明垃圾唔會捐
又想屈機男捐一筆先收皮
但屈機一開波500咁小就認輸又好唔抵

明明垃圾味認輸退出lor 阻撚住花生
話知佢刷到幾撚勁都好,連續兩次輸比米已成炊咪又變翻隻過街老鼠。不過呢個POST毫無疑問屈機男大勝啦,隻3zero阻人食花生,以為自己撚狗點知比人撚到閪咁
唔好以為依到好多人撐你
個個都係想食花生
準備又做過街老鼠啦

我重道理

唔係個人崇拜

咁係咪條柒頭潛水,你都會照挑米蛇機先?
個zero擺撚明垃圾唔會捐
又想屈機男捐一筆先收皮
但屈機一開波500咁小就認輸又好唔抵

明明垃圾味認輸退出lor 阻撚住花生

同埋擺明想米sir贏屈蛇一大筆,到時屈蛇窮到冇錢同佢挑,自動獲勝
話知佢刷到幾撚勁都好,連續兩次輸比米已成炊咪又變翻隻過街老鼠。不過呢個POST毫無疑問屈機男大勝啦,隻3zero阻人食花生,以為自己撚狗點知比人撚到閪咁

因為今次屈蛇先發制人。

睇穿3zero無貨賣。
想睇米sir 挑屈sir 呀 zero 求其認輸唔受挑算啦 無人會笑鳩你架
個zero潛左水?
咁係咪條柒頭潛水,你都會照挑米蛇機先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞