又有花生鬥捐錢!屈機男 vs 3zero

579 回覆
16 Like 45 Dislike
想睇米sir 挑屈sir 呀 zero 求其認輸唔受挑算啦 無人會笑鳩你架

本來一開始認輸就係,依家死唔斷氣撐到咁盡仲想攞尾彩,好難唔比人笑。
求其認句輸啦 快快手睇屈sir 覆卓
想睇米sir 挑屈sir 呀 zero 求其認輸唔受挑算啦 無人會笑鳩你架

到時屈sir唔夠米sir玩真係冇人再記得呢個POST
咁係咪條柒頭潛水,你都會照挑米蛇機先?

3zero係唔係退出連登?

本來一開始認輸就係,依家死唔斷氣撐到咁盡仲想攞尾彩,好難唔比人笑。

佢點會認輸。

輸畀屈蛇佢邊接受到呀

佢又未受你挑 點解要退出

又唔肯認輸

垃圾

佢受左 不過借口多撚到
頭先3zero就講左接受屈蛇挑機。

而家等睇佢想自己開盤;定跟屈sir個盤。

前幾版咪話接受左lor

Ok

連登米sir同屈sir又有挑機咩

證據就係度!

佢開屈機男實要佢捐先 即刻收皮
跟屈盤 屈機男捐500 即刻收皮

點都要收皮

證據就係度!

條友又係幫唔落
咁我係唔係即係要等條柒頭上水

一係應戰

一係佢認輸

24小時內佢唔上水

佢輸

佢要永久退出連登?

佢開屈機男實要佢捐先 即刻收皮
跟屈盤 屈機男捐500 即刻收皮

點都要收皮

好撚心啦.,$500都無平時就寸七七。聲大大,

$500我借畀你啦

拿。收野呀3zero收野呀!

Too long didn't read
有無人做總結
咁我係唔係即係要等條柒頭上水

一係應戰

一係佢認輸

24小時內佢唔上水

佢輸

佢要永久退出連登?

放過我啦 我都係想攞下彩 刷下存在感姐 我以後唔敢啦

柒頭3zero
仲屎過阿域

起碼佢敢開始
Too long didn't read
有無人做總結

1. 3zero接受屈sir挑機。

2. 不過笠水唔肯畀錢。

3. 3 zero搵米sir做擋箭牌。
幾日前睇3zero個追擊post 啲藉口一撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞