[台灣巨商] 集中討論區(5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
希望聽日有雙經
打神仙谷吸同自己打真係差好遠,吸左陣童子都有8千幾萬經
見有人賣32E
雙經對吸手玩家係無影響
係根據你殺幾多隻怪而比幾多隻雙經你
打手玩家吸既兵都會有雙經
Hello 各位巴打

十幾年前小學年代玩過港巨,宜家想新手玩下台巨

想請教下新手開應該用咩國嘅主?打算都係輕鬆玩輕鬆升,最多微微課

同埋有無大概建議嘅方向應該點排陣同升,太耐無玩又多咗好多新嘢,唔係好知點起步

童年回憶想懷念下
想問下得隻虎天做主力打唔打到童子百目鬼個d?
打到嘅 辛苦啲姐 再上就唔夠力了
你嘅微微課 係課成點姐 明主 項孔燕 可以自己打下神獸區升 台主 整隻雷3可以做吸手
唔知你想重玩個目標係點wo,我建議你自己睇下52啲帥先,因為隔左咁耐重玩已經兩隻game嘅feel黎。大路黎講王巨漢同金時敏好多人都會用,至於剩低嘅將帥你自己睇完再決左,因為好難幫你點決左點玩,而微課都係合麒麟之後再睇下自己合唔合天王,4轉/凶獸個啲。
如果起手都係台/明好起手啲
加隻日本傳說將會唔會好打d?
Btw傳說將係咪都會佔一個將位?
應該咁岩日凶打果時金眼開左技
爬post見巴打建議起碼都課隻治療師帶住大,可能都係咁起步先,玩耐咗有需要先考慮再課

唔該晒巴打先
唔該晒巴打建議

宜家可能台男起手,短期目標應該係單國3將,我睇返前面d post好似話台灣就升雷公、王巨漢同西洋槍手?
雷公王巨基本上台男必須, 槍手就睇你想玩咩
想問下如果輕鬆新玩 每個月課幾舊咁
點起手會易D
開頭都係入團搵人帶吸,自己升好慢,除非你唔介意。
台嘅話我自己會揀巨雷花,可以靠花打到普通天怪同普通地怪,不過睇你自己喜好。

如果唔課住,新手打料賺下錢可以打先祖石,或者打下萬里長城啲騎弓兵,出染料同青石,解任用,唔難打又易出
每月課幾舊...好多la
你可以直接買治療師加電珠做任直沖100信
跟住出馬>出天王>再諗兇獸>合帥/冥王
每月課幾舊已經輕鬆死
開頭你課就收兵上裝轉一轉,之後都係搵團入問團入面啲人帶你升,啲帥吸到咁上下,自己解任升信到100合神,合神後睇你之後目標玩唔玩天王,4轉,凶獸。
幾舊好多架啦
我仲記得以前買CASH CARD幾百蚊先一本孫子/轉國
家陣出天王都係1000蚊....
出完天王都打到好多野
孫子都係100蚊本 入值5.60蚊本
好唔該曬
台男起手啦咁
火會唔會平d想收番2粒個隻廢火龍
有冇人會組新手比人吸自己行去叫人組 有冇人理
童子/白眼就冇咩人會組吸手 入門都要有天王
想吸去鬼怪/無面睇下啦
不過做吸手建議要有隻雷3/250陰念
唔會...商城野黎 一樣點數
火巨既話間中會有人帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞