[台灣巨商] 集中討論區(5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
石爺要解果啲尋寶定唔知咩高階圖先有機會抽中收都幾貴
佢話我IP被鎖定搞到開唔到ACC
舊果個ACC又搵唔返
好Q麻煩
掛左成日機 一隻兵都收唔到
終於40段
放兩天王(雀天,完全玄天),1台兇ac,9帥,
連裝(有齊高天王武器,天王符) 可改密碼

Ac內有一個180lv一轉朝女分身,可自己賣埋野

Tg留價,睇圖,

https://t.me/Patjai
通常最頭果9隻小怪200lv 就可以合, 200同250全部加埋唔差得幾點, 合怪都唔洗高(好似係) 覺醒同合冥王就最好250,

凶獸既小怪要用封珠請,去商城睇下一粒封珠幾錢, 再去巨52睇每隻小怪要用幾多粒, 其中有3隻小怪可以用證書請, 可以同人收證書會平過用封珠請,

3隻小怪合1隻合怪, 3隻合怪合1隻凶獸, 材料要等書, 可以去巨52睇
其實....1lv同200lv 都無分別咖
全部1lv合就ok
兇獸覺果下你想高d 先再升高d
都成6/700e
我次次都卡38 唔識打39
救命搵返個AC都玩唔到
用緊WIN 10 個GAMEGUARD 無反應 LOAD完就唔見左
試過熄防火都係無用
我個ac又搵唔返
申請新ac又鎖左IP
VPN呢?
試下router條線插第2個位?
再唔係用電話去官網搵客服幫你開返個IP
最諗唔明係點解要封IP
獨弓啦 祝斧條蛇打空怪慢好多
你係唔係登入太多次?
我之前唔記得咩事都比佢封過IP
可能係 係send完email都冇人理
應該收子彈收定係買點收好
我計過如果真係用點去買封珠要5106點,用子彈去買就八百幾蚊左右

其實有冇成set買或者應該幾多錢去分開買
大田長期有人賣凶獸 可以去問下 岩岩特價完 封珠重平緊 睇你想收彈定買點數自己攪了
之前商城特價唔想煩自已收一定係買點
但家陣..相差唔多 你計下la
就係計完條數好似差唔多咁,但又真係唔套想煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞