[台灣巨商] 集中討論區(5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
一套賣多數都貴D
收彈跟住同人收封珠 應該比較好
趁D平封珠仲有貨
有人開3書加200合怪850e

但我仲未收到子彈
我都試過 我係防毒block左
加返exemption就ok
唔需要200LV la.....
明兇我當你鬼火同黃鼠用封請 冰樹用證
加埋先32珠 1粒封珠14E
再加6封書
先598E...
你封珠貴多1E 15E 1粒收 封書又貴多2.3E收
計埋曬先600幾
跟住覺醒材料我無睇過...台兇果時我好似先用30E左右收料
計埋曬邊使850
搵水魚姐 你壓返佢價呀嗎 btw如果合明咪好似我咁
1lv小怪合 200lv合怪 250凶獸 250覺醒 合上明王同完美都係差1~2點 4隻都有分別 上52計計數先
放棄了,個gameguard搞唔掂
你地又岩,咁我自己買封珠,最多果三隻合怪,自己吸20v
合怪1LV同200LV 差13點...
咁算
打左5千幾場蝗蟲、終於打齊100舊
想問有冇團收新仔?
想問下台巨而家幾錢1億
有興趣既保寧申~
申請了 想問問主角得102但有250治師可以去邊到打怪?
火巨人升lv
放兩天王(雀天,完全玄天),1台兇ac,9帥,
連裝(有齊高天王武器,天王符) 可改密碼

Ac內有一個180lv一轉朝女分身,可自己賣埋野

Tg留價,睇圖,

https://t.me/Patjai

要搵奶粉錢,幫幫手
賽3打得好慢,已經用左250陰
無天王點玩
新手上路 對上玩已經係10年前
台男起 有冇爸打教路1
天王其實入門黎
長玩點都要課隻天王
合理價放兩天王(雀天,完美玄天),1台兇ac,9帥,
連裝(有齊高天王武器,天王符) 可改密碼

Ac內有一個180lv一轉朝女分身,可自己賣埋野

Tg留價,睇圖,
想問下,如果我純粹想合隻提亞馬特(唔係用黎合印神),海龜個啲3隻細怪洗唔洗升?定係純粹升陸龜個幾隻用封珠轉左嘅怪?
鬼火 黃鼠 冰樹 應該收咩價位 見啲人收同放嘅價差好多
終於收齊封G同封書準備合明凶
點解會想合蛇女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞