[3DS] MHXX討論區 (22) 🤧

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有無人依家刷碎龍?
想問下d XR防具點先解鎖到
我有齊料但無得整

係角龍XR裝 有無巴打知點解
我齊左素材但仲未見到有得整

因為你日日J囉

真心呢
輕弩 超會心裝都kick係咪咁高要求

D人ON9姐 3個人打都係兩分鐘

其實輕弩同重弩係咪差好遠?
我拎迅輕弩順手過拎重弩好多

等乜田答你

輕重弩同場既話重弩會好易射哂60飛隻野都未死
因為輕弩輸出唔夠重弩快

當然, 支重弩射到貫1貫2就冇呢個問題

頭先街場試完
3重弩的確唔會咁易就射哂60飛
而且同場有1個拎雷狼
一開始射斬裂好快就上到狀態
我諗碎龍場最好應該都係拎角龍炮或者雷狼

街場4重弩太冇效率,我都係拎返神島

我指既係果3個火力
有1神島一定係最好
有無人依家刷碎龍?

我ok呀巴打
輕弩 超會心裝都kick係咪咁高要求

等乜田答你

因為輕弩輸出唔夠重弩快

頭先街場試完
而且同場有1個拎雷狼

1神島,3支蹲射brave重弩(鋼弩上brave用lv1 斬裂)

全世界開場回家玉bc集合,神島加攻,沖入3區
神島眠彈,麻穴,落穴,麻彈,徹甲順住上一套

如果堆重弩夠攻就
48xx完場
貓飯唔食

依個係街場,now速刷打法

等乜田答你

因為輕弩輸出唔夠重弩快

頭先街場試完
而且同場有1個拎雷狼

1神島,3支蹲射brave重弩(鋼弩上brave用lv1 斬裂)

全世界開場回家玉bc集合,神島加攻,沖入3區
神島眠彈,麻穴,落穴,麻彈,徹甲順住上一套

如果堆重弩夠攻就
48xx完場
貓飯唔食

依個係街場,now速刷打法

我係見面閃光彈,麻,暈,穴,捉
有人控既話雷狼重弩定係鋼龍重弩定係角龍重弩都冇所謂
最緊要睇技係咪谷到輸出盡一盡
果D乜鬼野最大生產數, 彈導強化可以收番埋
我屌, 爆裝備箱
有幾種控法既
頭先試左幾鋪
我就用番4G控百四果種玩法
麻>穴>起身麻>陷>捉
通常個陷未放到隻野已經死撚左
如果射埋兩飛捕獲彈都捉唔到就明顯重弩火力有問題

隊友未同區就一開始眠一眠佢慢慢等

反正連走位都唔洗
火力先係重點
有幾種控法既
頭先試左幾鋪
麻>穴>起身麻>陷>捉

日本仔依家進化到,無回家玉bc即kick啦,一定等全家一齊1去3, 仲要等埋神上彈行先

未砌裝 重用緊最大生產數+彈導強化
都唔洗寫曬60粒

都唔洗寫曬60粒

我見d人用親鋼弩都係
超會 貫強 連擊心得 彈導

都唔洗寫曬60粒

秒踢唔駛諗
有幾種控法既
頭先試左幾鋪
麻>穴>起身麻>陷>捉

我係
麻 > 暈 > 穴 > 起身麻 > 穴+捕獲彈x2 > 訓 > 陷+捕獲彈
咁都唔得就走場
仲有冇重弩場
仲有冇重弩場

開未

都唔洗寫曬60粒

我見d人用親鋼弩都係
超會 貫強 連擊心得 彈導

廢時拆裝姐
鋼龍 / 雷狼
貫UP, 見2, 弱特, 超會, 逆恨
痛撃5 ooo就出到
角龍
貫UP, 裡會, 逆恨, 反動1
貫強3 ooo就出到

門檻幾低
仲有冇重弩場

開未

邊個控
仲有冇重弩場

開未

邊個控

講樣野你知, 求其搵條友掉下閃光彈, 放下穴就搞掂
仲有冇重弩場

開未

邊個控

我囉 有無多兩隻重弩
仲有冇重弩場

開未

邊個控

我囉 有無多兩隻重弩

仲有冇重弩場

開未

邊個控

我囉 有無多兩隻重弩

都唔洗寫曬60粒

秒踢唔駛諗

轉左裝 唔好踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞