[3DS] MHXX討論區 (22) 🤧

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我呢d垃圾只可以用勇氣擋招

生命值硬接

輕弩用武士道算
避完即射好爽

我唔係好識禁CANCEL擊,
JUST回避個陣推個類比墊,跟住點禁先可以一上彈就射

上完彈禁A

生命值硬接

輕弩用武士道算
避完即射好爽

上彈之後A係射
街場帶輕弩都即踢
基本上得重弩/神島

見到你用無明弩配100%會心超會裝一般都唔會踢,但一知你用鍊金即踢

佢應該講緊碎龍任

俾我都踢

邊個?溶岩島綠碎?定凱碎斬?溶岩島綠碎我琴日3輕(2水龍1白疾)1角龍重弩原本只係想眠爆爆頭爆手完副任,點知爆完頭手打多幾野就死左
街場帶輕弩都即踢
基本上得重弩/神島

見到你用無明弩配100%會心超會裝一般都唔會踢,但一知你用鍊金即踢

佢應該講緊碎龍任

俾我都踢

邊個?溶岩島綠碎?定凱碎斬?溶岩島綠碎我琴日3輕(2水龍1白疾)1角龍重弩原本只係想眠爆爆頭爆手完副任,點知爆完頭手打多幾野就死左

DLC
街場帶輕弩都即踢
基本上得重弩/神島

佢應該講緊碎龍任

俾我都踢

DLC

今日大家都係打一個任姐
仆街咁我仲點搵薩爾達任

生命值硬接

輕弩用武士道算
避完即射好爽

上完彈禁A

上完彈禁A佢就會向住推既方向射?

生命值硬接

輕弩用武士道算
避完即射好爽

上完彈禁A

係, 但只限水平射
要瞄既話setting要較番R掣瞄準要跟人既方向, 唔可以set做跟mon既方向
碎龍dlc個任有冇話邊把重弩好

同埋用角龍重弩入超特矛碎係咪都會被人踢

生命值硬接

輕弩用武士道算
避完即射好爽

上完彈禁A

係, 但只限水平射
要瞄既話setting要較番R掣瞄準要跟人既方向, 唔可以set做跟mon既方向

點set

閃光玩新acc

生命值硬接

輕弩用武士道算
避完即射好爽

上完彈禁A

係, 但只限水平射

點set

https://www.youtube.com/watch?v=2usMAFR_JPM
新任係咪用返角龍鋼龍霸龍嗰堆重弩

咁咪要玩勇氣輕弩

點解關風格事既 btw有冇巴打有新link弓數值
幾時curry刷蟹

禾刀想

搵個揸神島就可以開波

防御力 [251→384]/空きスロ [0]/武器[2]
頭装備:隼刃の羽飾り [0]
胴装備:艶戦流【胸当て】 [1]
腕装備:クロオビガード [胴系統倍化]
腰装備:S・ソルXRコート [0]
脚装備:アカムトXRチキル [2]
お守り:【お守り】(貫通弾強化+3) [3]
装飾品:会心珠【1】(胴)、逆上珠【1】、逆上珠【2】×3
耐性値:火[6] 水[-2] 雷[-6] 氷[5] 龍[0] 計[3]

貫通弾・貫通矢UP
見切り+2
弱点特効
超会心
逆恨み

貫3 ooo個個都有喇掛

今晚返去執

有冇雷狼支弩個名

http://wiki.mhxg.org/ida/310358.html
海龍重弩升做雷狼重弩, 再lv up派生分支

而家變左雷狼弩勁過鋼炮?

生命值硬接

輕弩用武士道算
避完即射好爽

上完彈禁A

係, 但只限水平射

點set

https://www.youtube.com/watch?v=2usMAFR_JPM

成段野要學既係1:44果個動作
避完之後鏡頭拉高少少, 左菇拉後撳A轉身射
個人面向隻怪果陣先用番L轉鏡頭

而家變左雷狼弩勁過鋼炮?

射蟹既話係, 射哂貫1之後射lv2電擊彈埋尾

不過而家都唔駛再射蟹

上完彈禁A

係, 但只限水平射

點set

成段野要學既係1:44果個動作
避完之後鏡頭拉高少少, 左菇拉後撳A轉身射
個人面向隻怪果陣先用番L轉鏡頭

感謝
有咩裝出到見切3超會心
有咩裝出到見切3超會心

白疾風
有咩裝出到見切3超會心

都係果句
你的護石如何...
碎龍任最麻煩係有時要秘區跑返上去

無秘飯依然送你去秘境

無秘飯依然送你去秘境

回家玉
有冇人開新dlc
入親比人踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞