[PC/PS4]8月4號!!STEAM 60人障礙賽 Fall Guys: Ultimate Knockout

1001 回覆
86 Like 2 Dislike
搶蛋好難,成日跳唔返上去
唔急得
show1個 但2個都拎到王冠
bug黎架麻
搶蛋我覺得最好玩 又算易玩
開頭永遠有一半蛋響中間冇人理 D人死衝金蛋
開場執曬中間嗰D先 響鎚仔前面 跳+拋入自己龍
然後搶蛋最好正面搶 後面拉冇意思 除非3條友以上拉你先會彈走粒蛋
龍入面保蛋戰術 一係跑圈/一係死守角球旗戰術 用個屎忽頂住人地就得
一係出面搶完金蛋就尻跑 跑到夠鐘先入龍
技術黎 啱timing就跳起頂粒波走
覺得睇影難 一係等佢跌落地彈一下先都得
不過對手/自己友撞/拉你就好易fail
同埋...真係龍門重要性
一見到冇隊友守龍就要自己去守
熔岩真係難到仆街,玩左5次剩係過過一次
覆錯,我指踩磚
踢波真係靠隊友,不過有人掛機/打少個都差好遠
係超難, 水果板 0難度 熔岩係10難度
PS4係咪一開始禁邀請玩家就可以同朋友一齊玩?
有冇話最多幾多個朋友一齊玩?
水果板根本亂7咁來都得,見d人沖去邊就跟住
搶蛋真心好玩
團體戰玩唔厭

反而頭一回合果d好快厭,不過次次玩估真假門好好笑

好似Z world war套戲咁
最後3道門跳落去係咁比上邊d人責番低
無計,第一回合正常都過到,好自然會係玩最多
我覺得佢將一啲後面嘅圖都擺去第一回合玩會好啲,唔係成日頭幾round輸嘅話嚟嚟去去都係果啲圖
大家係咪主要都係玩ps4版?
應該一半半,PS4 免費
PC
不過用Controller
因為無續開ps+所以買左pc
諗起如果玩ps版咁每過一個月就要續一次
e類game實好似human fall falt咁一路有更新
不過係pc版度已經見有加速外掛
1年之內都有啲好GAME免費玩嘅
Overall都唔算貴 (如果7折時買ps+)
真係咁快有外掛?

咁一個月都唔算貴,玩落好好玩

不過睇佢更新既誠意

佢d 圖 左加右加又變新圖
開波唔洗30秒就過終點,而成班人重係中間位度跑黎跑去
點樣轉中文架屌 Steam已經Set哂香港同中文
腦殘手殘玩到想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞