[PC/PS4]8月4號!!STEAM 60人障礙賽 Fall Guys: Ultimate Knockout

1001 回覆
86 Like 2 Dislike
https://discord.gg/u2wY34N
pc/ps4版discord
大家可以入黎組隊一齊玩
等今晚多d人,我會開多d channel
點解佢強制我用英文介面... 明明我Steam 同window 都係中文...
佢開始果個位係殘體,dllm
+1,唔係好明
佢寫支援繁中,但開game loading畫面係簡中,入到去又變英文,又搵唔到位轉語言
我都黑人問號緊 明明有繁中..
How do I change the language of the game?

The language in game is set to the language of your system. This is true for both the Steam and PS4 versions.

官方咁寫
system同steam都係中文喎
同埋你地入到game會唔會有個cursor係度阻頭阻勢
語言問題事少,反正唔係唔識英文,但個cursor好礙眼
同埋隻game鎖左60fps上限?
我都係 display 左En
https://discord.gg/u2wY34N
pc/ps4版discord
大家可以入黎組隊一齊玩
等今晚多d人,我會開多d channel
我反而想英文 中文d字好柒
PC順唔順?
順,無delay咁濟
但係官方discord見有外國人投訴佢同成堆中國人一齊玩仲要爆ping,可能隻game有分ser
又有中國人
System地區轉台灣
其實玩得多都知每個map d rules
留名睇飛天掛加速掛
燒時一流
隻驚加咗價?
唔係卦
我未買⋯⋯
BTW PS情況如何
89$冇加啊?
搞緊個語言 唔想用英文
排隊1分以內,間中小lag
但有巴打反映入唔到ser
有無人玩過鬼捉人嗰個game我唔係好明幾時係鬼幾時係人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞