[PC/PS4]8月4號!!STEAM 60人障礙賽 Fall Guys: Ultimate Knockout

1001 回覆
86 Like 2 Dislike
仲有一關for 最多人 (>15)
企係個圓形平台上面 有碌野掃鳩你
同某一關生存關幾似 但係final 果關D平台會逐D掉落去

第二關跑熔岩得番2個
第三關1on1搶尾
對面都明知冇可能贏到
2個好似外國玩緊專業捉依因比賽咁
係,逐d跌落去係點?,越黎越少位?
不過好治癒,望車一野掃走d人 ,d人係到掙扎
果個太難,推金幣機太逼,一定要好冷靜唔心急得先過到
依個盡量唔好跳 不過成日一開波跳去隔離無人空格,不過都講運 遲跌唔好彩 連跌幾層又
PS4 又死SER??
企高/低 都好技術性
高就一下一下跳 跳到人地死曬為止 但又要睇幾時冇曬格 搵位跳下一層
低就跑2格中間用最快速度清格仔 等上面跌死
有2次都撞到識玩 真係好正
係呀 呢關最on9既係 D平台有時會跌到兩邊對立 然後其中一邊照跌
果邊D人就直接
可以一下一下跳
ps4點做表情? 我見pc有得較
雙腳貼地粒hexagon先會消失
你企高位可以一下一下跳 咁就唔洗無限跑
遠少少(2格)都可以A+X跳遠 不過小心跳太衰搞到起身太慢會跌
層層都可以咁跳?
全部都可以
同一層仲有對手咪專登cut佢路 冇曬就慢慢跳
跳到贏就得
我final round玩登山勝率大約有6~7成
但係其他final關未嬴過咁濟
beta到而家食過1X次雞 全部都係登山
好心快啲出手機版
唔明點解簡登山做final,依關太易玩

反而搖搖板仲難,成日則向一邊,重生要行去另一邊
跳+向前 grab果陣唔好禁住其他制 剩係禁住grab個制就OK
唔係好明鬼捉人果個點玩
狼頭係鬼?捉到果個人身到會有粉紅色
係咪有粉紅色既人就可以再捉其他人?
捉哂就贏?
搶蛋
D蛋落左籃好難拎返出黎
有無咩技巧?
見人拎住蛋跳2跳就出左籃,追都追唔到
Ps4 係咪party 唔到?
個身有粉紅色霧既就係鬼 全部人變哂鬼就輸
唔好貼住牆跳 要預少少空間助跑
佢個皇冠上下郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞