中咗武漢肺炎 你問我答 (2)

673 回覆
28 Like 2 Dislike
中咗個陣公司已經知道
無 完全正常
試吓唔好諗咁多壓力 唔好咁大
Ct要40先可以走
我之前都係壓力好大 鯉魚門個陣由36跌到29
但之後慢慢冇咁大壓力 然後突然就收到電話話走得
所以壓力其實好重要
無 之前淨係咳
我唔知其他嚴重嘅病人係點
我只可以話我冇後遺症
收到 唔該哂清
間唔中一兩聲
但係我平時一聲都唔會咳 如果無病嘅話
原來,多謝你
我呢幾日都開始冇咁大壓力了,希望可以快D好返
加油呀好快好返 撐住
終於離開左隔離營,我朋友就轉左入亞博,希望佢可以早日出院
巴打有咩徵狀?使唔使食藥
入左亞博2日,而家ct 26 幾時先走得
我依幾日都係咁喎
我朋友低燒就即日入院,第二日就確診左,但就退左燒,依家只係喉糖病,食下抗生素冇用咩葯,但醫生會問用唔用一隻葯,但副作用幾大
後生冇咩事既唔洗擔心
Btw 佢淨係低燒就已經走去檢查?
佢阿媽本身已經確診,佢一發燒就call左救護接去隔離病房,等左七八個鐘先有得驗
原來係咁
樓主中個排訓覺有無唔舒服既感覺,例如平訓唔到or唔夠氣咁?
加油巴打,平常心,今日通知我ct 36,差個抗體報告
無呀
我巴打啱啱放出黎,CT 得30
但驗血驗到有抗體就俾佢走

30 係咩都仲有機會傳染到人架

好驚喎
我都出咗了,36 有抗體
恭喜哂,聽日走得
絲打, 如果我瞓喺醫院同隔離營, 唔理咩嘢病徵, 一定都會繼續反支共同反港共

支共肺炎(武漢肺炎)、支共同港共

Pompeo宣布美國正式制裁中聯辦、港澳辦、鄭月娥同鄭若驊若干人

Secretary Pompeo@SecPompeo
US government account
Today, the U.S. is designating 11 individuals responsible for the erosion of Hong Kong’s autonomy. We will not stand by while the people of Hong Kong suffer brutal oppression at the hands of the Chinese Communist Party or its enablers.
https://mobile.twitter.com/SecPompeo/status/1291746780099612672
抗體好多都捱唔到新變種嘅究極支共肺炎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞