[WeAreSoRich] 車路士球迷黑警死全家暨支那滅黨討論區

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
波歷克: kai是車路士最後一塊拼圖
林柏特: 利華古遜在禁錮kai
艾巴咸: kai已想好怎樣在史丹福橋慶祝他入球了
英權威學者: kai的袓先是英格蘭人
魯迪加: kai之前已向我透露想加盟車路士
高華碩 : kai告訴我她在睡覺時也穿著車路士的球衣
佐真奴警告利華古遜:你們還有半年時間尋找kai的替補
艾斯派古達說kai的心一早已在車路士,促利華古遜放人
蘇馬表示kai更嚮往在倫敦生活
薛耶治: 我已急不及待與kai合作
泰利: kai的夢想是代表車路士出賽
杜奧巴: kai只想加盟車路士踢球
Kepa : kai向我說他找不到理由向車路士說不!
阿朗素: 利華古遜強行留住kai是殘忍的
魯迪加警告利華古遜 : kai是屬於車路士
添姆華拿認為Kai無可能繼續停留在垃圾利華古遜工作
Mount坦言, 不怕Kai來到後位置受動搖
係,同rice走去踢波,所以未好狀態
好想食飯
Mm 休賽去踼波,大袋就去強奸人
波歷克:利華古遜在摧毀Kai的未來!!
李城都輸硬俾獌架啦
大家平常心is ok
李城主場 絕對唔驚你獌狗
原來Mm 上年出得仲多,聯賽出左38場,場均87分鐘,今年35賽,場均78分鐘,今年先第三年踢職業賽,淨計英超,下年出多1/3季就會多過切狗成個生涯加埋

但撚狗用到個新仔咁盡,真係驚佢早殘早傷,可能25歲就變廢人唔識踢波
咁咪躝
可以升過第二個青訓上黎
切衣個踢法可以踢到40歲
蘇馬暫時可以轉彩色
通常早熟早殘都係d懶撚同浦精
猛狗隔離都要偷去同gay友踢波 成個呀朗咁勤力喎
有無人知今季既波衫仲有邊到可以買到
上個post講含大就係想講可能攞scholarship 讀都好過喺八大求其搵科讀 起碼唔使未grad就揹十七萬學債先
基本上touch wood佢唔傷都好大機會成材
大家預mount 會係prime everton barkley咁上下級數
唔係玩膠
有兩年真係好勁
車區巧mk 想無限期退出...🥺🥺🥺
但係猛已經勁過prime Barkley
On9訓醒未
Btw barkley> ruben
我都記得啲遠射好撚勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞