[WeAreSoRich] 車路士球迷黑警死全家暨支那滅黨討論區

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
我見話一月先生效
髮線退緊啦我
半年生活費唔會冇嘅
講安同占冇默契真係講得好中
安同azp 拍住右邊會多好多火花 兩個人會間唔中做下啲overlap
相反占唔太有意識去做呢樣野 多數都係自己見位就斬
但占啲斬波又靚過azp好多
兩個都各有各好
原來又放寬咗
之前仲話煩緊18-23點算
一齊留低打港共

利申我都冇
司馬昭之心啦廢撚事同你條傻鳩嘈
但呢啲要老豆老母一齊去先得,就咁自己走唔到
果場跟本就應該出豬腦支點 後面一腳波屌上去
屌你老母講到我成日同你講野咁
有被害妄想去睇醫生啦
宜家佢暫時講呢個policy係三種簽證自動續五年,即係畢業生、專業仲有個唔記得咩簽證佢自動續五年俾你,嚴皮嚟講唔係現有或者64嗰時嘅人道簽證嚟,咞我就有幾手牌嘅,不過就以我所知淨係報紙有訪問嘅滯澳港人都好多係臨3月封關時衝入澳洲,我留意多陣睇下會唔會再有新政策包到呢種香港人,不過都係嗰句,我等一排第二波爆發平靜啲時就咋咋臨搞,反正我啲親戚都搭咗路
如果呢批咁想自己走,走去working holiday儲兩年錢,再去讀d職業學校一樣得
拎緊咩visa
旅遊咋,咁我即刻搞留學visa喺嗰度讀書都得嘅,反正都mark咗幾間等VIC冇咁嚴重時就搵agent搞,但我都要再留意下有冇更多相應政策例如人道簽證先
我係你就即轉,如果趕得切7月入學,正常咁計澳洲人道簽證就係等你完左5年畢業visa就俾pr你,好難要求人地再放寬,英國bno都講緊要5+1
宜家佢暫時講呢個policy係三種簽證自動續五年,即係畢業生、專業仲有個唔記得咩簽證佢自動續五年俾你,嚴格嚟講唔係現有或者64嗰時嘅人道簽證嚟,咁我就有幾手牌嘅,不過就以我所知淨係報紙有訪問嘅滯澳港人都好多係臨3月封關時衝入澳洲,我留意多陣睇下會唔會再有新政策包到呢種香港人,不過都係嗰句,我等一排第二波爆發平靜啲時就咋咋臨搞,反正我啲親戚都搭咗路
上場對曼個右路 直程抄足錫菲聯種中堅overlap
咁打可以拉開overlap又可以比占士斬波
是,要老竇老母有BNO想走先可以帶埋
其實亞洲人啲髮質會唔會冇咁易甩?
亞洲人啲頭髮普遍比白人係粗啲濃密啲
好似唔關事
落街都見好多香港人髮線後移 / 地中海......
而家連有過BNO,過咗期未續都可以去
HMPO應該做到手軟怕咗你班撚樣
果時英國讀書一樣甩到仆街
啲硬水唔係講笑
唔係成日等於冇?
嘈完件意假垃圾句句quote我 唔係派膠就屌鳩我
屌返你老母 唔撚同你嘈
咁你本身過咗期啫,個BNO資格本身都喺度
我又冇喎
你覺得係飲硬水定係用啲硬水嚟洗頭出事
好多人都估佢澳洲咁開得俾你,就唔會要行番計分條路,只係留夠5年,但其實已經好優待,無得用8964果陣比,果陣要移民澳洲門檻好低,而家澳洲收得咁緊,我唔會預期佢有更優厚既政策,除非中美真係打杖

我自己諗住下年2月或7月過去讀
咁但係都要續嘅 有效護照應該有意義架外話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞