[WeAreSoRich] 車路士球迷黑警死全家暨支那滅黨討論區

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
都唔叫抄
azp後上以前干地年代已經有
因為暫時睇嚟佢過咗五年都有可能要再計分,不過其實好多細節都未有,雖然我不嬲唔鍾意Labor,特別係州政府搞到VIC爆多獲,但今次Labor都俾咗好多壓力俾政府
我果時買支裝水飲多
你自己睇下我對上quote你係幾時啦
同埋派膠有名睇?你又知係我派?
真係有被害妄想
角色上有d唔同
果時多數陳豪落底拉邊azp45度斬
依家james cut inside azp overlap落底
不過宜家面對啲最大挑戰係聽日開始我揸車喺架車入面都要戴口罩,有啲煩
我用濾水器+煲水咋都係
上次飛倫敦只睇到場英冠因為買唔到飛同貴,好想買張季票,以後場場現場睇英超
正常唔會要再計分架啦,佢開得綠燈俾你,係呢d文明國家點會推番你落火坑
同埋佢除左俾你留五年跟住叫你申請pr,佢同時有另一措施係你偏遠地區讀+做野(2+3年)都可以申請pr,點會咁搞笑你年期短左反而會高分左咁計分
派膠係派呢粒野
不過費撚事嘈 唔係考古學家唔撚想搵
同你拗過一次記到依家跟住話我小器
你係得既
理性分析真係好過何Wayne 多多聲
連Mks都可以內戰
總之讀書就基本上都講到好實會畢業後有多5年簽證,不過就好多細節都仲未好似頭先英國講BNO咁有晒detail啦
但我果時住central london啲大廈 我唔係太信佢啲水喉 我諗住uni hall果啲會好小小
記得係拗完你之後有幾次都chur鳩住我 不過我唔係考古學家費事搵 你話冇咪冇
咪侮辱理性分析
我唯一會睇何wayne就係因為同何輝拍
幾時比97前冇bno嘅搞返
好撚過癮 同一時間有三班人討論緊唔同既野
唔怪得個post冇啦啦推得咁快
到最後都係全部人今晚一齊哭喪
Kai已成condom
尊嚴越多,何sir越強大
今晚倫敦球會一家親!
其實真心覺得老鼠以前幾好笑
贏唔到就預咗,希望唔好輸就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞