2020 EDUHK NON JUPAS 討論區(5)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
見冇人開 開返先
學術及首席副校長李子建教授已於六月三十日以電郵通知各位2020至2021第1學期教學安排,惟因武漢肺炎疫情再度轉趨嚴峻,校方正就疫情發展檢討及改善其安排·學生會臨時行政委員會亦於今日(七月九日)與協理副校長(學生學習)許景輝博士會面並檢討現時安排。直至目前為止,校方原則上已決定於九月以網上教學形式取代一切面對面教學,至於其後能否回復面對面教學則待定。惟對於有必要採用面對面教學的課堂,如需使用實驗室、工作室丶音樂及藝術等課堂,大學承諾將盡可能為其安排面對面教學課堂。

香港教育大學學生會
想知有冇人都係未有reg day email?😞
Lm
有無人知張學生相要否露眉及露埋隻耳仔
考評局灣仔果邊開唔開其實?
佢個網靜係話唔開新蒲崗
開,今日去整完
唔該絲打,
咁你係咪另外叫你大專果到寄你張成績直接寄比edu?
Yes
咁宜家即係要去灣仔考評局拎成績證明函 然後去hd/asso叫佢寄final transcript去edu
同問
同埋係咪去到灣仔先攞表填都得?
你讀咩科?
好多人都未有啊!
仲未去...
同埋係咪搞掂晒d野有埋edu個e mail先upload證件相
郵局暫停掛號服務
一定要親身去考評局同以前asso院校?可唔可以網上整㗎
考評局要親身去,asso要睇你嗰間有冇得online搞
不過宜家實冇可能29號趕到
點算好 我都覺得29號趕唔切交哂所有嘢send定email同佢講?
考評局話郵局唔開 要遲啲先寄到 問我要唔要親身上去拎
要send定啦,我都send左
因為考評局嗰到都話唔知幾時先寄到,想說服我親身攞
send咗email問,edu話可以遲交,等HAD開番先都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞