2020 EDUHK NON JUPAS 討論區(5)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
10月
唔係只係得application no, reference no同埋programme code?
我都係淨係收到呢三個喎
application no唔係就係學生no?
學生證 number 好似話會另外 send
睇信講佢 check曬所有文件後
會出一封確認 email比你 裡面會有學生證 number
都係...不過其實都未確定收
我都係呀😭btw 想問吓你樹仁個NMTSS幾時申請 係咪聽日註冊交表就ok?
NMTSS我係前幾日申請,download個form填寫資料,註冊既時候upload就可以 😉
我都未吖 一齊等啦
係 要等確認信出左先代表正式完曬所有手續
唔知幾時先拎得學生證
等張學生證等到頸都長
無學生證好唔方便
既然考評局唔幫我地寄埋過去,咁自己寄返以前收到dse張cert,考評局個份自己keep返係咪都得,等埋考評局俾張cert好似太耐?
想問ghks 可唔可以出offer 比我
PSM GHKS SpEd求N手飯
係wo但考評局寄都唔知幾時先寄過去

但咩意思都係無聲無氣
same here
唔知幾時會派student number 同學生證
今日收到email叫我重交學生相,之前嗰張唔得
學生相搞掂未
乜學生相唔係要upload上去edu card photo system咩?
但個前提係要收到student no先可以整到email
oh sor 自膠 第一日入唔唔到仲以為要有edu email 先得 用來用到自己個email
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞