2020 EDUHK NON JUPAS 討論區(5)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

有無人五年late round已經有offer
叫我upload 最近成積
Ghks都係 up完冇消息
岩岩收到TCSL既offer!
等得好辛苦,發夢都夢見幾次,1月報左到依家,終於食到n手飯!
好多謝討論區巴打絲打解答我好多疑慮同埋安慰!!!
恭喜你!
恭喜 ching 收到 offer
丫!我見到你啦想問你係咪仲keep緊語研offer?有冇收到風有人會放我等到依家都仲未有
咦?我冇報語研呀,得樹仁一個offer...語研我都唔清楚有冇放
我係想問月巴仔愛汽水
岩岩收到psycho year 3 offer
拜謝offer神
係呀 我一心打算讀語研
所以如無意外都會去教大
我無呢方面消息呀
我剩係知目前有我同我個 fd 會accept offer
Ching 再耐心等下
因為今年 online regday 嘅關係
所以可能有人 hold 住左 offer 又無通知返 edu
令到 offer 派唔到落去
據某啲連登巴絲講佢地無寄文件去教大
但教大都照幫佢轉左 status 做registered
自動註冊左
黎緊 8月 12號 好似係 program briefing
可能到時 edu 就會知有啲人無upload 學生相
會幫返果啲人 decline offer
你留意下電話
希望可以響 edu 見到你
Add oil
有通知係8月12?
我依家要讀咩course時間表嗰d全部都唔知
sor 我記得啦 email有寫8月12

可以問下巴打咩gpa咩round報?有冇interview?
有冇人late round ges有收到電話出offer?

利申:剩係收到update gpa email
我係main round報,cGPA 3.53,原本2月尾interview,跟住話postpone之後就冇哂消息,然後今日出offer。
唔該晒巴打
3.53都係啱啱先有offer 3.2x應該冇希望了
btw恭喜
感謝你咁耐心覆我咁大篇野希望我到時真係有啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞