係街撞到ex

164 回覆
307 Like 73 Dislike
我好痛啊!!!!
有咩癲得過同ex仲係同一個圈子裏面玩
因為同佢住附近所以成日撞到
每次都屌佢老母
我同佢講分 因為覺得唔夾 勉強冇幸福
但佢就唔明 死都要我比機會佢 糾纏咗成個月佢就發我老脾周圍唱我話我玩鳩佢
我想和平分手 因為唔想第日撞返會咁撚老尷
但佢就搞到水火不容咁
第日撞返佢點算好 佢多數都有班朋友跟出跟入 好驚佢地圍屌我

利申 絲

其實你唔怪得佢既 佢只係想留住你 但係最後變成得不到便是恨姐

好驚撞到 同埋佢好似仲未放棄我
反而佢急急腳走
問題喺邊?
同ex一個月都會見到一兩次
日日都見倒啦屌
見過ex同佢現任行 自己一條毒撚 跟住到拿拿聲調頭走

行過去問條仔 ,ex 好唔好砌?
同女朋友一齊時見到佢,即係調頭走
點知佢whatsapp 我
每次撞到啲ex個心跳到好似搵番初戀既感覺

嗚嗚 有同感 好多回憶翻晒黎
見過ex同佢現任行 自己一條毒撚 跟住到拿拿聲調頭走

行過去問條仔 ,ex 好唔好砌?

肯定要打交
同女朋友一齊時見到佢,即係調頭走
點知佢whatsapp 我

有女朋友仲怕佢
唔撚想見到佢

分左手真係唔可以和平相處咩
如果佢自己一個可能微笑點頭或者say hi
拖住仔就即閃
日日都見倒啦屌

有時突然間無防備下撞到 果種感覺真係會又開心 但係有驚既感覺
我同佢講分 因為覺得唔夾 勉強冇幸福
但佢就唔明 死都要我比機會佢 糾纏咗成個月佢就發我老脾周圍唱我話我玩鳩佢
我想和平分手 因為唔想第日撞返會咁撚老尷
但佢就搞到水火不容咁
第日撞返佢點算好 佢多數都有班朋友跟出跟入 好驚佢地圍屌我

利申 絲

其實你唔怪得佢既 佢只係想留住你 但係最後變成得不到便是恨姐

好驚撞到 同埋佢好似仲未放棄我

佢可能真係成個世界都係你
如果佢自己一個可能微笑點頭或者say hi
拖住仔就即閃

正常都係既 除非你成個金城武咁 佢條仔都會覺得唔好意思
同一間u 次次兜口兜面撞到心臟都會停頓
而佢睇落去就似嚇親咁唔識反應
我之後就會慣性咁用手hi 佢之後就會識hi番我 大家都會急速行

利申 分左就一年 每次都會停喺度望住佢背影走 未放低過

巴打

只好等時間沖淡一切
比d掙扎
問題喺邊?
同ex一個月都會見到一兩次

間唔中見一次 先係最得人驚 完全無防備
比d掙扎

見到佢完全成身震哂 胡cf都掙扎唔到
我好痛啊!!!!

有D咩唔開心 講出黎一齊分擔下
有咩癲得過同ex仲係同一個圈子裏面玩

我之前都係ex同一個圈子 但過左一年佢走左 一直都好掛住佢 點知撞到佢 我調頭走
分手後一年幾 先撞過第一次
大家都拍緊拖 係mtr 月台
我等緊車 佢落緊電梯
應該望到大家 我眼尾望到就已經唔敢再望
佢無行過黎我依邊

正確做法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞