係街撞到ex

164 回覆
307 Like 73 Dislike
一定唔會撞到
當佢透明
利申成日撞到
跑撚走 第一個反應
我都唔知點解
我同佢講分 因為覺得唔夾 勉強冇幸福
但佢就唔明 死都要我比機會佢 糾纏咗成個月佢就發我老脾周圍唱我話我玩鳩佢
我想和平分手 因為唔想第日撞返會咁撚老尷
但佢就搞到水火不容咁
第日撞返佢點算好 佢多數都有班朋友跟出跟入 好驚佢地圍屌我

利申 絲

你ex咩人mk仔?咁大個仲成日有班朋友跟出跟入既

黑社會大佬?有骨友跟出跟入

佢地打開波
好唔想見到 但係街都見過三次
有次仲要正面撞到 條路又窄 尷尷尬尬咁say左個hi
但嚇到我個心卜卜跳 係感覺到既跳動
我同佢講分 因為覺得唔夾 勉強冇幸福
但佢就唔明 死都要我比機會佢 糾纏咗成個月佢就發我老脾周圍唱我話我玩鳩佢
我想和平分手 因為唔想第日撞返會咁撚老尷
但佢就搞到水火不容咁
第日撞返佢點算好 佢多數都有班朋友跟出跟入 好驚佢地圍屌我

利申 絲

其實你唔怪得佢既 佢只係想留住你 但係最後變成得不到便是恨姐
怕乜鳩

見到都唔認得佢 我真係試過唔認得

我一世都認得佢
利申 初戀
被分手半年到 有時仲會驚係街撞到ex

真係會淆一淆架

我果時同你一樣 眀明都咁耐啦 都唔有咩好緊張 成日幻想撞到自己會好蕭灑面對 唉...
琴日見到,仲要條仔攬住佢條腰

我雖然都知佢應該新仔 但係如果比我見佢地一齊 我仍然係接受唔到
一定唔會撞到

總有一天會碰面
好想行過去車巴佢

我果時同你一樣 眀明都咁耐啦 都唔有咩好緊張 成日幻想撞到自己會好蕭灑面對 唉...

我都試過諗下次見到要大方啲 笑住say hi 但真係做唔到 一望到就想調頭走
有一晚想自己一個遊車河咁岩見到佢番屋企
叫埋佢上車傾計

不過無晒feel啦
同一間u 次次兜口兜面撞到心臟都會停頓
而佢睇落去就似嚇親咁唔識反應
我之後就會慣性咁用手hi 佢之後就會識hi番我 大家都會急速行

利申 分左就一年 每次都會停喺度望住佢背影走 未放低過
睇下點分
分到反晒面就一定扮睇唔到

正常分手咪睇下果日自己打扮成點
就算著得柒 都掂行掂過啦
關佢柒事咩
I don't fucking care
諗番都覺得自己好型 好恨心

利申 分手兩年 前排先遇到 o緊
我之後就會慣性咁用手hi 佢之後就會識hi番我 大家都會急速行

巴打
就算著得柒 都掂行掂過啦
關佢柒事咩
I don't fucking care
諗番都覺得自己好型 好恨心

利申 分手兩年 前排先遇到 o緊

唉 點解會咁有勇氣
睇下點分
分到反晒面就一定扮睇唔到

正常分手咪睇下果日自己打扮成點

就算反哂面都無必要去到盡 不竟曾經都開心過
每次撞到啲ex個心跳到好似搵番初戀既感覺
每次撞到啲ex個心跳到好似搵番初戀既感覺

可惜身份已再不同

巴打

兜口兜面囉怕佢老鼠咩
當初係條友仆街先,分左手一個月就溝左第二條女
最好比我見到埋佢現任,因為佢現任真係個樣勁老成個40歲女人咁 比我恥笑下
分手後一年幾 先撞過第一次
大家都拍緊拖 係mtr 月台
我等緊車 佢落緊電梯
應該望到大家 我眼尾望到就已經唔敢再望
佢無行過黎我依邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞