係街撞到ex

164 回覆
307 Like 73 Dislike
屌你老母 邊有咁易撞到啊
利申:好想撞到
屌你老母 邊有咁易撞到啊
利申:好想撞到

我曾經都有呢D諗法 但係比你撞到就唔係咁講
送首歌比大家
https://youtu.be/ThcaPON4lLQ
Wucfu健唔夠心
Wucfu健唔夠心

又話健身健心既 呃人
送首歌比大家
https://youtu.be/ThcaPON4lLQ

你唔好咁啦

正!
好佩服正皮既人 自問自己細膽
我同佢講分 因為覺得唔夾 勉強冇幸福
但佢就唔明 死都要我比機會佢 糾纏咗成個月佢就發我老脾周圍唱我話我玩鳩佢
我想和平分手 因為唔想第日撞返會咁撚老尷
但佢就搞到水火不容咁
第日撞返佢點算好 佢多數都有班朋友跟出跟入 好驚佢地圍屌我

利申 絲
見過ex同佢現任行 自己一條毒撚 跟住到拿拿聲調頭走

我同你一樣啊 都唔明怕咩

屌 緊係上次say聲hi扮無野啦。
利申:無ex
被分手半年到 有時仲會驚係街撞到ex
我成日諗世界咁大 撞乜春姐
點知仲要撞過幾次 嚇到我
未遇過 btw遇到的話 會選擇直行直過
我同佢講分 因為覺得唔夾 勉強冇幸福
但佢就唔明 死都要我比機會佢 糾纏咗成個月佢就發我老脾周圍唱我話我玩鳩佢
我想和平分手 因為唔想第日撞返會咁撚老尷
但佢就搞到水火不容咁
第日撞返佢點算好 佢多數都有班朋友跟出跟入 好驚佢地圍屌我

利申 絲

你ex咩人mk仔?咁大個仲成日有班朋友跟出跟入既
怕乜鳩

見到都唔認得佢 我真係試過唔認得
已經撞到兩次
問佢幾時有時候嚟番場鬥射比賽
已經撞到兩次

已經撞到兩次

問題黎 點解已經有新仔 但見到ex仲會爆喊?
你男朋友問你嗰句其實係比緊說話你聽
因為見到你心入面仲未放底個ex
第二 個ex偷望你男朋友 都唔偷望你
其實只係八卦你新仔係點 根本對你冇意思
利申:剛失戀一個月 ex已有新仔 仍然想盡辦法想撞佢
已經撞到兩次

問題黎 點解已經有新仔 但見到ex仲會爆喊?
你男朋友問你嗰句其實係比緊說話你聽
因為見到你心入面仲未放底個ex
第二 個ex偷望你男朋友 都唔偷望你
其實只係八卦你新仔係點 根本對你冇意思
利申:剛失戀一個月 ex已有新仔 仍然想盡辦法想撞佢

根本就未放低
個仆街搞到我今時今日變左第二個人
我恨不得佢死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞