【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十)】

5001 回覆
40 Like 3 Dislike
習帝點會縮
直接廢左佢算啦, 班建制都只係舉手機器
美國點止兩隻
沒有
沒有
沒有
通過
美國打南海,大陸打台灣

劇本已寫好
南海唯一一個有機會危害美國本土
濕鳩

劉伯溫嘅碑文有一句「難過七月十三」

睇吓先啦

入支聯辦見李岡啦
隻戰狼淨係識吠同咆吼
唔好用一般思維諗習帝政權
19你放心啦
支那係雷洲半島以東軍演
根本係內海
唔會見到美國戰艦
大家學定不同語言嘅 Sir! This way 啦
Englisth Sir, this way
Spanish Señor, de esta manera
Korean 선생님,이 방법
Polish Sir, w ten sposób
Japanese 卿、この方法
Irish Sir, ar an mbealach seo
Italian Signore, in questo modo
Czech Pane, tudy
Dutch Sir, op deze manier
Filipino Sir, sa ganitong paraan
Finnish Sir, näin
French Monsieur, de cette façon
Russian Сэр, таким образом,
Hebrew סר, זו הדרך
Vietnamese Thưa ông, theo cách này
Swedish Sir, det här sättet
Indonesian Sir, cara ini
凡有核的國家互打、打仗都會好保守的。
南沙一定炸島, 最低限度傷亡
投原子彈
侵最想開波用戰時總統做多四年
唔通真係拆人工島

想聽19 講軍事沙盤推演
我都會覺得係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞