[80-90後Web Game] 線上太空戰士

458 回覆
25 Like 0 Dislike
唔怪得有頁有人講銀行會出錯
不如過咗一萬或以上lv轉職唔扣能力
又有問題,做咗冠軍咩都冇得玩?
所有變哂和一般玩家才能進行
呢個原版已經係咁,只係以前1秒俾人拉落馬唔覺
站長,真心有樣想你改改,就係修行上限10次,如果係用十幾億升按到手軟100一百或一千次得唔得
好多人問,啱啱加咗
不過同時都好多人流失帳號,記住慢慢按。
有冇人已經打得過勇者極之卡特.魔龍.消散?
銀行有上限bug,唔可以多過2147483647億,食咗我3億,麻煩加番比我我係wayn
冇,做冠軍冇野玩,一見到佢冇咗成14億
銀行有bug又冇得儲,放係身好易冇咗,好冇癮
站長又唔睇哩到
都花心機儲架
幾個星期前見頭果幾名最多都係得幾億血

今日無聊上去望一望就已經有人突破千億血大關

幾星期後再上去望一望會唔會有人已經練到100,000,000,000,000血 呢
有啲好明顯外掛,接近成日都係到
我真係慢慢玩
好耐以前曾經試過玩外掛 玩按鍵精靈 玩bug
但到最後都係棄game算
因為淨係修行所練能力值就已經係人間地獄黎
拎幾億錢去修行幾千次 (當時最多只可以一次練10次)
重未計練練下個角色唔知點解會人間蒸發左

所以好佩服重玩緊既人
之前二百萬hp個時覺得好悶冇玩一段時間,玩番再見劍太10萬lv,當時仲係正常,打佢升得好快,到再近期啲人已經好唔正常,劍太都冇玩啦
其實我第一日玩都已經發現好唔正常
因為第一日玩就已經發現隻game 有bug
如果我認真玩bug既 真係可以一夜登天
而家係超唔正常,不過算,都係無聊㩒下
咁可能個洗錢bug 站長未發現/未修好
試玩先

其實之前講過哩個問題,做冠軍後,玩一陣其他野,就變成咁,長keep冠軍真係咩都冇得玩,站長你理下好唔好
有時得3個人上線
一秒後忽然12個人齊齊上線
哇 今日一上 已經突破100,000,000,000,000血
之一不過打算唔玩啦,而家下下用成千億升,手軟
有錢有運不斷玩自然升到
仲有人玩
其實隻GAME本身平衡好差下
當有人搵到點賺勁多錢時,已經失去平衡

我都放棄咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞