[80-90後Web Game] 線上太空戰士

458 回覆
25 Like 0 Dislike
運 點先升到
修行
LV1最平
所以一路升LV一路搵錢
當打2-3次都升唔到個時就可以轉職了
轉完修行到冇晒錢
再LOOP返去一路升LV一路搵錢
明 即係想升hp 升運 最快係玩晒咁多個職業 先最後轉拳王/皇帝 先係最有效率?
正呀喂好懷念
可以直接轉拳王/皇帝
你見到唔到就能力未夠
轉下其他咩舞者龍騎士之類
水怪大陸先好玩
可以追住人打
要睇下有冇人搵到啲插件,因為年時已久,好多網都死晒
我運氣1既時候係頭120lv 跟lv 1000, 最高一場百幾k
之後開始搵少咗諗住轉拳王重洗, 順便修練升到運氣8x
發現打既錢仲少過運氣1個陣
係同LV有關
同埋我轉皇帝玩到300LV 幾次都係好明顯搵得好少錢
拳王就多一個DOUBLE以上
但我而家轉返之前幻獸師去到100lv 都上唔返100k
變咗2xk 到6xk 之間隨機咁樣
我玩到300幾都未見過超過69K
其實可能係隨機再加運氣有少少影響
版本唔同
依加依隻基本上係最古舊個隻FF ADVENTURE(改) v1.104
之後有隻黑版面有得打裝 轉職有保留 多職既 應該係FFA Emilia Ver1.01 或者 FFA いく改ver2.00
依度好似有得DL源碼 不過日文
http://xn--ffa---m53dxc69ajhkd9slc7fs326f.smartkidsclub.ru/
你個網好似假網, 大家小心

不過多謝你個 keyword, 我好似google 到個source code
唔好意思 無專登睇過個網
其實我都係求鳩其GOOGLE返來的
到底d人幾十幾百萬血係點練返黎
刷運氣運氣高你會發現係2隻game黎
keep住打盡魔森有二百萬經,升lv到某個數(幾百至一千,能力值都有300),來回轉職拳王皇帝,lv1拎一百萬修行刷運氣,loop
首先你要係咁儲錢
魔森夠竟有幾多層? 次次入去無耐就死
未試過過到十關
森林警衛12345
森林警犬
天使─凱布里艾魯
天使─鄔利艾魯
天使─拉菲艾魯
天使特長─米加艾魯
破壞神─吉威
墮天使─魯西法
魔王─貝魯塞夫
大魔王─撒旦
魔王─戰慄鬼王 1000000的經驗值
天魔─凱薩大帝 1000000的經驗值
次次都比吉威打瓜
入去之前有冇滿血?好易打咋喎
最尾2關好難打喎 20萬血都過唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞