[80-90後Web Game] 線上太空戰士

458 回覆
25 Like 0 Dislike
我是美斯
呢個係比武黎,我自己打既對手順序次次一樣

去到第十一二關我就係打程咬金,一開始都以為唔會過到佢,但打打下發現有時好運係會贏到

之後去到三十關左右係打我自己,反而仲難贏過程咬金,因為成日之前已經畀程咬金打殘咗

我覺得之前劍太係懶得撳掣先整到僅僅領先
佢個新紀錄好撚癲

btw如果創咗紀錄唔好再打,佢會計你新既紀錄而唔係最高嗰個
又學到野了
姐係佢之前撳左三百幾下
我記得有bug可以較到好高數值樓主個網有冇事
另外有冇商人物語
估唔到有人知,註冊時HTML改能力值改幾多都得
不過好彩我發現到,一早FIX咗
但係以前啲人寫PROGRAM都幾流下
昨日個個新手佢先連到300下, 今日過50都難
request body都唔validate不過以前d open source算係咁啦

cgi咁舊你都識寫
新手 想問 修行成效大唔大? 同埋見d人廿幾萬血 佢地轉左幾多次身? 係咪開頭點晒運氣嚟升Lv 轉身 轉夠幾次 先開始玩拳王/皇帝?
點會識,不過加個 if then else 隻隻Language 大同小異

你可唔可以check埋
留言版睇

Gm有改自己數值同其他玩家既嫌疑
我有玩過 啲怪物係dq樣 勁好玩 細個係線上遊戲地帶度玩過
森林打到尾有兩百萬經, 有心刷既應該唔難掛
好玩
其實可唔可以改做符合某啲條件轉職就唔扣能力?如果唔係都幾無癮
以前woody就係職業等級master轉就唔會扣能力,同時將職業等級調高到50級一星
覺得應該多啲新野,玩一陣就悶
要睇站長有冇心咁樣玩幾日就會悶
打到尾要過幾多關?
Web game係咁
用現代方法去刷好快會悶
建議大家玩到悶打下魔之森林
有冇人知打突然寶藏啲錢係咪同LV有關?未試過跌錢多過69K 我試過30運同100運好似冇乜關系,懷疑同LV有關
唔同職業有咩分別?
人地400幾運
武器防具有唔同
作戰戰術有唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞