[I]糞營運#白貓project#44 迎接執笠限

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

星期三準備好抽alter ego未

其實都係想打個機放鬆下
點解D人會肯花買部PS4甚至更多既錢去玩電話GAME

你理佢 班女人幾萬蚊個袋你都睇唔明啦

係有班有錢課金冇錢買驚就真係唔知諗咩

真係有錢人就唔會care 金照課 ps4照玩

但我上面講緊好多普通人都係咁課

因為賭博成份重
個個都諗住刀仔鋸大樹

鋸撚得死何生就唔有咁多個老婆啦

課金+ps4 game照買+仲玩PC game
邊得黎咁多時間玩曬
仲要正常3次元生活
睇下書補下番
今年買落堆ps4 game有4隻未郁過

我連送果d都未玩講真
vita買返黎 用remote play仲多過玩vita game
仲要買switch zelda要用好多時間
不過尋晚點死都好都玩左Life is strange白金先

其實都係想打個機放鬆下

因為賭博成份重
個個都諗住刀仔鋸大樹

邊得黎咁多時間玩曬
仲要正常3次元生活
睇下書補下番

PC game你玩mmo定dota類
呢啲廢人生產機嚟 你自己諗掂佢啦

ys 所以我唔會再課金

其實都係想打個機放鬆下

因為賭博成份重
個個都諗住刀仔鋸大樹

邊得黎咁多時間玩曬
仲要正常3次元生活
睇下書補下番

你講緊C_ _ _ 人?
就算0.5都高過好多game限角10倍
太多game啲封面角double完都係0.00X%

冇開pc好耐喇 以前玩開心版先用pc
就算0.5都高過好多game限角10倍
太多game啲封面角double完都係0.00X%

呢d多數用黎首抽開局
有排你用
到佢廢個時又會buff

PC仲玩緊唔少game
部機砌左好貴

PC仲玩緊唔少game
部機砌左好貴

狂玩city skyline
為咗玩佢由8GB RAM加到16GB都唔夠用

其實都係想打個機放鬆下

因為賭博成份重
個個都諗住刀仔鋸大樹

邊得黎咁多時間玩曬
仲要正常3次元生活
睇下書補下番

艦膠黎
玩緊world of warships, 艦隊collection
現實仲砌下二戰船模型

PC仲玩緊唔少game
部機砌左好貴

狂玩city skyline
為咗玩佢由8GB RAM加到16GB都唔夠用

家下d ram DDR4 3000mhz以上勁過以前個d好多
Chok一日係咪有96個鐘

我都想

我都想

有96個鐘可以瘋狂返工

PC仲玩緊唔少game
部機砌左好貴

我pc仲用緊N記640

因為賭博成份重
個個都諗住刀仔鋸大樹

邊得黎咁多時間玩曬
仲要正常3次元生活
睇下書補下番

艦膠黎
玩緊world of warships, 艦隊collection
現實仲砌下二戰船模型

辛苦哂
艦娘我都係出下遠征打下演習就算
仆街田中欺凌iOS

我都想

有96個鐘可以瘋狂返工

Yes 成日諗原果一日有48個鐘
我就可以返32個鐘工
city skyline

布歐玩得掂? 我無設計天份玩親呢d game都起到好整齊 四四方方咁

我都想

有96個鐘可以瘋狂返工

我就可以返32個鐘工

咁就可以同一時間供兩層樓
諗起就扯咗

PC仲玩緊唔少game
部機砌左好貴

我pc仲用緊N記640

我上你一代
重用緊580

我都想

有96個鐘可以瘋狂返工

我就可以返32個鐘工

咁就可以同一時間供兩層樓
諗起就扯咗

梳 都係計月薪

布歐玩得掂? 我無設計天份玩親呢d game都起到好整齊 四四方方咁

開頭要睇啲教學點起highway 畫area
你睇睇吓人地啲screenshot就會好想起
起起吓就一路裝mod
裝裝吓啲ram就chur到十幾GB
我對上玩死咗嗰個城

我個城最多都係玩到10萬人口
下面張圖已經係交通fucked up 要重整好大工程多數開過個新玩
人地可以玩到八九十萬人口嗰啲就嚟模擬到成個NY出嚟

起起吓就一路裝mod
我對上玩死咗嗰個城

下面張圖已經係交通fucked up 要重整好大工程多數開過個新玩

GOD

因為賭博成份重
個個都諗住刀仔鋸大樹

邊得黎咁多時間玩曬
仲要正常3次元生活
睇下書補下番

艦膠黎
現實仲砌下二戰船模型

辛苦哂
艦娘我都係出下遠征打下演習就算
仆街田中欺凌iOS

艦娘開ios 即刻棄白貓
明明其他game都可以轉手遊
唔知點解得艦娘咁on9
一定要電腦玩

起起吓就一路裝mod
我對上玩死咗嗰個城

GOD

痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞