[I]糞營運#白貓project#44 迎接執笠限

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
今日成8點都未有人

一起身就忙住做野
都唔記得上黎早晨

牛角單野全部炒車

我剩係好奇點撚樣食燒肉食到2000幾

我都有同樣問題
2000去食fine dining 好過啦
牛角單野全部炒車

我都有同樣問題

岩岩係FB見到
牛角單野全部炒車

我都有同樣問題

岩岩係FB見到

同紅酒e道理一樣
飲一支隨時人地成個月人工
結帳時,是男子以現金付款,但女子則禮貌地提出「AA制」,不過男子表現豪氣拒絕,女子最後只好拿出一張500元現金給對方,希望對方收下,豈料此一舉動卻惹怒了男子,男子當場「撕爛張銀紙」。由於警方正在調查事件,黃傑龍不方便多講「然後嘅事」,只表示最後是由男子以2,200元現金結帳,包括貼士60多元。
牛角單野全部炒車

我都有同樣問題

岩岩係FB見到

同紅酒e道理一樣
飲一支隨時人地成個月人工

嘩屌 d野賣貴出面一個double 甚至triple

唔怪得要2000幾
結帳時,是男子以現金付款,但女子則禮貌地提出「AA制」,不過男子表現豪氣拒絕,女子最後只好拿出一張500元現金給對方,希望對方收下,豈料此一舉動卻惹怒了男子,男子當場「撕爛張銀紙」。由於警方正在調查事件,黃傑龍不方便多講「然後嘅事」,只表示最後是由男子以2,200元現金結帳,包括貼士60多元。

仲衰過唔俾
突發
保安男叫米sir上水
終於執番曬d石像入屋
突發
保安男叫米sir上水

其實搞咗咁耐實際捐過幾錢
次次有新post入去碌咗十幾廿頁都係鬥兇
突發
保安男叫米sir上水

保安男真係好撚煩,
高登敗走左一次而家又覆桌
突發
保安男叫米sir上水

保安男真係好撚煩,

米蛇上水

米已成炊入!開局鬥捐錢
https://lihkg.com/thread/216195?ref=ios
銀或金都不緊要
突發
保安男叫米sir上水

保安男真係好撚煩,

https://lihkg.com/thread/216195/page/3

米sir上左水
on9
on9

CHOK B
今日はルカとレインが活躍する「Wings of hearts」が再開催されるにゃ(ฅ'ω'ฅ)
HARD&NIGHTMAREも追加され、クリアするとスタンプが手に入ります(´ω`*)
さらにBGMもタウンで追加できるにゃ♪
#白猫
馬埸死撚左,復刻Wings of hearts
馬埸死撚左,復刻Wings of hearts

聽日紅蓮
哇屌
咁多活動既
反了反了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞