[I]糞營運#白貓project#44 迎接執笠限

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
話說我台版好似又係中左步驚雲魔咒...

拎著勁野CAP圖都話魔咒

on9

步驚雲係佢之後
睇得出chok好大怨氣

怨咩氣 呢兩期不知幾撚歐

有撚雪村限拳咩

有龍女步驚雲專咪唔洗抽雪村
睇你之前話計埋幾多千無四星同我上年差唔多
上年得2限,仲要差唔多期期中得0-1隻
睇得出chok好大怨氣

怨咩氣 呢兩期不知幾撚歐

有撚雪村限拳咩

有龍女步驚雲專咪唔洗抽雪村
睇你之前話計埋幾多千無四星同我上年差唔多
上年得2限,仲要差唔多期期中得0-1隻

冇龍女

on9

步驚雲係佢之後

但係步驚雲之後.....
個post又靜左
話說頭4隻真扎都係第二個大跳中⋯⋯
希望今次都係⋯⋯500石內收得工
ROAD TO DRAGON LAST DAY
過埋聽日就正式摺埋
但係都開放返個圖鑑俾人DL收藏
過埋聽日就正式摺埋

早幾日先講佢佛心 竟然會咁樣開放update個唔連ser版本

on9

on9

步驚雲係佢之後

你依家行緊運矛樹嘅
過埋聽日就正式摺埋

早幾日先講佢佛心 竟然會咁樣開放update個唔連ser版本

原來過11點已經摺咗
趕唔切入去洗哂成千石
所持247,真扎1.0到4.0未中過

斷左騷格拉底個隻紗路 冇喇 今次都唔會中Never Lucky

要唔要我個ac

白貓1個ac夠

等台伏4神再抽啦

歐洲人

歐洲人

[置頂] 其實女人根本就唔係要男女平等
https://lihkg.com/thread/215793/page/3?ref=ios
好似又有大戰

on9

同你差唔多
係1.0倒左好多落海
2 3 4都係幾單抽中

on9

步驚雲係佢之後

你依家行緊運矛樹嘅

好想玩巫女 未玩過

歐洲人

痴撚線有247

等台伏4神再抽啦

台版會戰勝歸來
宜家打咩關最快多錢?
On9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞