有冇人聽 YOASOBI 聽到停唔到?

1001 回覆
593 Like 15 Dislike
我見個POST就嚟爆
粗粗哋開住1個個先
【小說音樂化】YOASOBI 討論區(1)
https://lih.kg/2348540
睇落係Pick
聽聲都唔似係Slap

btw, 睇返Twitter張相
Ayase係當Manipulator
原來仲有個Keyboardist
但個企位邊緣到入唔到鏡咁制, 好慘
用邊個網好
sorry for伸手黨 平時搭開朋友買
標準答案:buynship
同埋睇你買邊間舖嘅特典
有啲可以寄香港
新手想問吓應援店嗰啲可以點樣買
扶他里得嘅墮
你Quote個答案然後問應該點買...

//標準答案:集運
同埋睇你買邊間舖嘅特典
有啲可以寄香港//
sorry 呀可能我表達得唔清晰
想知道而家香港有邊度有做類似團購
梳啦架喜囉架lu 唷lu 你
如果未用過集運
可以睇返佢地嘅教學
以buynship為例:
https://www.buyandship.today/tutorial/
其實不外乎都係開AC, 打吓資料, 落單咁

如果你想買 夜驅Ver. 特典嘅話
就要係Tower Records買
上面有巴打講過Tower Records可以直寄海外
咁你就去開Ac買啦

其他Ver.就唔清楚
我記得HMV可以寄香港
上面有巴打話Amazon都得
睇吓你想要邊款
https://twitter.com/YOASOBI_staff/status/1332254088193478658?s=20
thx 巴打解釋得好清楚 打算買夜驅ver. 不過暫時好似tower record 無review圖睇 驚訂錯version
唔使驚
冇問題嘅
Epilogue同Prologue都係Intro, Outro
即係新Ep得兩首新歌
得罪講句EP依個價錢有啲貴
仲要搞咁耐先出到

已訂tower record 版
我老婆勁靚
係貴
但你可以當佢係天碟
首首都係派台歌
有一首仲要係歷史級
咁就值
買Amazon算 ,懶得又開其他戶口

直送快啲又平啲
tower record online海外直送唔見有特典
好似要預約日本店取先會有
岩岩再睇tower record online 特典果part寫左終了
尋日訂完amazon版先見到有咁多ver.
根本就係精選碟
點下載
正常海外直送都可以有特典 只不過而家特典無哂

利申:一早訂咗
我一陣upload去mega
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞