有冇人聽 YOASOBI 聽到停唔到?

1001 回覆
593 Like 15 Dislike
自己去官網搵啦
https://www.youtube.com/watch?v=Ix7QMPsIQ90

陣間有呢個節目
香港唔知睇唔睇到
真夜中好似成日都有concert好想去聽

啱啱琴日又推左首新歌
yorushika 隻盜作出左無耐咋喎
幾時有得聽アンコール
出咗成半年啦
半年一首新Single差唔多啦
有啲快手嘅3個月就可能有新嘢

btw,
【商品概要】
ヨルシカ
EP「創作」
2021年1月27日(水)発売
【Type A / CDあり】 ¥1,900+税 / UPCH-2215
【Type B / CDなし】 ¥1,000+税 / UPZZ-1839
※ジャケットなどのデザインは共通です。

【収録内容】
01.強盗と花束
02.春泥棒
03.創作
04.風を食む
05.嘘月
返唔到轉頭
真夜中係咪一個組合?
Wiki講係一個組合,但成員得ACA一個作曲作詞主唱?
準確d 應該係ACAね and her band friends

btw, 有冇人睇左ikura bb 係日デレ 個節目有既請share
之前兩年都係一年兩隻碟
[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區
https://lih.kg/2306070
開返個post 先
剩低一首新歌,一首instruments
Type b係齋買盒月
YOASOBI一月出碟
真夜中二月有新碟
我諗 Yorushika 都就快
yorushika 隻盜作出左無耐咋喎
出咗成半年啦
半年一首新Single差唔多啦
有啲快手嘅3個月就可能有新嘢

btw,
【商品概要】
ヨルシカ
EP「創作」
2021年1月27日(水)発売
【Type A / CDあり】 ¥1,900+税 / UPCH-2215
【Type B / CDなし】 ¥1,000+税 / UPZZ-1839
※ジャケットなどのデザインは共通です。

【収録内容】
01.強盗と花束
02.春泥棒
03.創作
04.風を食む
05.嘘月
Type b係齋買盒?

話今時今日買CD既人都唔會真係聽CD
一係串流一係download,買碟只為歌詞卡同特典
所以出Type B 只有啲特典

其實都啱,買左盜作初回之後,首首歌都好聽,有諗過上mora 買埋Hi Res,但實體碟已經買左5000yen,再買mora 就覺得好肉痛
正想上嚟講
佢本小說幾時有中文版
たぶん好似出埋電影
可以有咩伏
痴左線咁狂loop
真係停唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞