有冇人聽 YOASOBI 聽到停唔到?

1001 回覆
593 Like 15 Dislike
係咁聽 ig version, 好撚勁
啱啱搵到個 ig 清唱
https://www.youtube.com/watch?v=W8dMLd7CNvo
好正
完美
不論係笑容, 歌喉都無得頂
鄧佢地緊張 當年見到Daoko第一次上紅白炒車就覺得好慘
Daoko本身都炒開車
上去走音都算預料之中既事

幾田bb本身有料
準備充足應該無問題既
我估有機會唱the first take ver嗰速度 費事炒車

利申我覺得the first take好聽好撚多
我覺得多數唱原曲
驚炒車不如唔好上
有機會就上架啦 更何況係nhk邀請佢哋上去既
一生人無邊次咁既機會

係有好多人質疑究竟ikura唱唔唱得返原版咁快
同時亦有好多人評價首歌唔係人唱 因為無乜呼吸位

安全起見 唱the first take版 慢返少少 又唔出奇喎
同埋the first take版又唔係唔紅
記住炒車就柒一世架啦 有版你見daoko
聽左原版同 first take , 都係覺得 ig version 自彈自唱最好聽, 完全將幾田把靚聲表演晒出黎, 唔知紅白可唔可以自彈自唱, 如果係就正
但如果原版都唱到出黎
就可謂驚為天人
隻碟應該賣到癲
新歌正撚到
期待紅白
咁啱呀
Follow你先
搵下歌彈見有人share ハルカ既譜dl落黎彈下 把聲幾有獨特性
首歌最後升key位好正
好期待紅白又好擔心佢哋第一次live
入咗抗
佢地d歌真係好好loop
新碟已訂
大家歡迎我成為一分子嗎
幾田b有實痕嘅

況且今年無現場觀眾 壓力會少啲
實力
我覺得幾田係個質素幾高既vocalist來,所以大家可以對佢有信心,而且我相信就算仆街都唔係end of the world

反而我想知Ayase live個陣會做啲咩,我係真心唔知道想問
做Manipulator囉
其實人聲個幾首作為轉換吓口味ok嘅

但係ayase以前堆初音歌就麻麻
跳下舞
大家可以對幾田bb唱live比啲信心
話晒細細個已經唱開歌同埋音樂世家點都有啲實力嘅
我比較期待佢嘅衣著,Ayase到時著紅衫定白衫呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞