[劉穎匡入]如果主流民意係唔想你簽確認書

161 回覆
53 Like 37 Dislike
唔簽得
胡志偉講左唔簽
無錯
簽=支持國安法
老實講人哋記招完

話想同泛民傾

泛民睇撚完就自己出個文宣出嚟話唔簽

點團結?
團結就是力量

我想搵共識

有班仆街就話簽唔簽都冇所謂 唔撚使共識?

CLS!
如果呢個時候都唔團結講咩鬼協調
我覺得簽唔簽都冇所謂,最重要反而係要一齊做同一決定
一齊做決定就要傾 我依加係想大家傾
真,簽同唔簽我都接受
因為大家都一早知佢地立場同能力
最重要係一齊簽或者一齊唔簽
梗係一齊簽啦, 大佬成年啦仲玩浪漫主義
你好,
如果只談選民意向方面,
其實我上個月宣布參加初選時的參選宣言已經表明願意簽署確認書:
https://m.facebook.com/ventuslauwh/photos/a.725571494279915/1358000601036998/?type=3&theater
現在確認書內容沒有改變,也沒有提及國安法的字眼,
我反而很難向選民解釋為甚麼突然改變了宣布參選時公開表明過的立場。

至於齊上齊落,正如我FB帖文所講,
我是初選出線者唯一一位曾於立法會選舉被DQ的候選人,
也許因此未必與其他初次參選的人有相同判斷吧。

希望大家明白確認書實屬枝節問題,
我們在想達成的真正目標上仍然一致。
幾大都簽啦on9 再入去搞鳩政府, 洗撚同佢君子咩傻撚左?
一係一齊簽一係一齊唔好簽
你叫唔叫到其他人簽?
同咗其他人傾完先落決定okay?
其實一齊唔簽咪得
你簽唔簽都會被dq,但一齊簽好樣衰姐
應該初選要有埋呢個選項
簽唔簽都唔緊要,
最緊要入閘
個時梁簽左都dq
政府唔加國安法,目標其實都係想搞大簽同唔簽呢件事
On9,梗係死都唔簽啦,宜家係要真攬炒啊!唔簽可以提高佢DQ 你既機會,DQ後美帝就有機會做野。
而且唔簽代表抗爭心態堅定,即係瀟灑,即係型!
簽即係跪低,一個對強權跪低既候選人不代表我。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞