[突發]拆彈專家cap圖公審觀眾

175 回覆
5 Like 192 Dislike
記住呢個導演叫邱禮濤呀,近年出好多爛片
下次見佢拍D戲要三思先好入場
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E9%82%B1%E7%A6%AE%E6%BF%A4

一念無明

樹大招風,幸運是我,三人行,老笠,危城,導火新聞線

巴打你講笑咋?三人行睇到我係咁打喊露wor

好唔好睇好主觀,至少係套合格既戲

港產片依家最岩大眾口味都係功夫片武打片警匪片呢類
拆彈專家食正警匪片呢泛都咁垃圾,咁真係好垃圾

(香港依家D笑片=戇鳩片, 上一個鐘連登D笑料仲笑得多過入場睇)

到今時今日大時大節仲係重播緊周星馳啲戲就知家下啲笑片質素係點

千禧年頭d笑片都叫笑得下 家陣…

鄭中基拍個d都笑得出既

此言差矣,上次睇佢果套猛龍特囧真係笑唔出
呢幾年其實有邊套港產片係合到格

踏血尋梅

歲月神偷 桃姐 算唔算

激戰?

激戰
張家輝幾套都係

近年好睇 我覺得得樹大招風 同 Good Take

老笠我都有睇 但係有冷場位

Btw Good Take其中一個故仔個導演係一念無明個導演

老笠瘋狂扭橋扭到無感覺

巴打你講笑咋?三人行睇到我係咁打喊露wor

(香港依家D笑片=戇鳩片, 上一個鐘連登D笑料仲笑得多過入場睇)

到今時今日大時大節仲係重播緊周星馳啲戲就知家下啲笑片質素係點

鄭中基拍個d都笑得出既

時代變姐
早幾年有邊個估到鄭中基d 戲都有人讚

鄭中基拍個d都笑得出既

時代變姐
早幾年有邊個估到鄭中基d 戲都有人讚

猛龍特囧真係
同龍咁威完全兩回事 0笑點既笑片
垃圾戲
唔知點解好多鏡頭都好多noice..
D對白睇到起雞皮...
以生命保護生命
拆彈唔係你話做就做,係個天決定
人體自爆 講警察使命個段

真係唔想聽
係未垃圾片唔洗睇?
之前睇trailer見到好似好刺激咁
係未垃圾片唔洗睇?
之前睇trailer見到好似好刺激咁

又未至於垃圾
典型港式商業片
D對白睇到起雞皮...
以生命保護生命

真係唔想聽

D對白岩晒劉華 睇字已經聽到劉華講呢d對白既聲
叫警司做臥底已經係大bug
仲有紅隧壇野遲遲唔出飛虎隊
D對白睇到起雞皮...
以生命保護生命

真係唔想聽

諗起林鄭個句 上帝要我出黎選凸手
伏撚到仆街,屌。
D對白睇到起雞皮...
以生命保護生命

真係唔想聽

諗起林鄭個句 上帝要我出黎選凸手

睇babyjhon 重複講對白到又係on9到震 個carmen又係多鳩餘既。
其實係咪拉左姜武之後
應該夠時間裝返個軚
再搵人揸架車落海先爆?
應該加多句,
尊重製作,但效果不達理想。
套戲真係麻麻
真係唔建議入去睇
以生命浪費生命

啲特技假撚到

d物理都好假,個炸彈放的士車尾,但爆完個車尾都重完好
有人吹捧依套鳩野,又係時候推推post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞