[突發]拆彈專家cap圖公審觀眾

175 回覆
5 Like 192 Dislike
好心比D 年輕人上位啦 一把年紀仲拍呢D
劉華而家老到乾晒水咁
個PR仲爛過套戲
睇一睇成堆演員都好老
除左張生 其他都好唔吸引啊

佢哋之前叫啲演員揸拐仗撐劉華,呢條橋真係唔知邊個白癡諗出嚟,係咪笑9華仔揸拐仗呀?

吳唱K做乜鳩 係咪好唔妥劉華

佢竟然唔撐到底

佢哋之前叫啲演員揸拐仗撐劉華,呢條橋真係唔知邊個白癡諗出嚟,係咪笑9華仔揸拐仗呀?

吳唱K做乜鳩 係咪好唔妥劉華

佢竟然唔撐到底

刺客信條拎劍咁
呢幾年其實有邊套港產片係合到格

一念無明

樹大招風,幸運是我,三人行,老笠,危城,導火新聞線

巴打你講笑咋?三人行睇到我係咁打喊露wor

好唔好睇好主觀,至少係套合格既戲

港產片依家最岩大眾口味都係功夫片武打片警匪片呢類
拆彈專家食正警匪片呢泛都咁垃圾,咁真係好垃圾

(香港依家D笑片=戇鳩片, 上一個鐘連登D笑料仲笑得多過入場睇)

到今時今日大時大節仲係重播緊周星馳啲戲就知家下啲笑片質素係點

周星馳d 舊片真係好好笑,過左十年廿年都完全唔覺脫節而唔好笑
依家d 所謂喜劇都真係垃圾到不得了
唔怪得送戲飛
劉德華真係爛片王
之前有太大陸片好似叫咩山春圖
係爛片之霸

天機,咩富居山春圖?垃圾到不能再垃圾

富山居春圖下話
好好笑 唔比人負評
負評又話人打手
正評先叫"以公平態度評分"?

唔理解點解仲會有人睇港產片
睇都唔係睇劉華啦
個封面咁樣,啲特技可想而知地柒
套套都有打手架啦,人地都識得cap讚好啦
隱惡揚善都唔識
又關公系列
琴日小儀已經瘋狂劇透
幫手宣傳變倒米
其實呢d admin真係蠢過豬,唔理佢真定假你都無可能咁cap圖。
而家攪大左真係唔洗睇。你宣傳費入面應該留左一大筆做網上打手圍爐,由d打手私下片過,有讚有彈中和番就最好宣傳。

比咁多錢我每次入隻app都見到個廣告,都唔搵人洗走呢大拿拿4個留言,仲cap上Facebook

等睇劉華今次點拆彈
揸拐杖撐劉華
笑到醒左
等睇劉華今次點拆彈

爆左啦
等睇劉華今次點拆彈

爆左啦

拆到一個爆左嘅炸彈
咁先係拆彈專家
劉德華真係爛片王
之前有太大陸片好似叫咩山春圖
係爛片之霸

天機,咩富居山春圖?垃圾到不能再垃圾

富山居春圖下話

富山春居圖
呢個關公請返黎衰過無請關公

見到張圖加埋你講堆野唔知點解覺得好好笑

笑到仆街
呢幾年其實有邊套港產片係合到格

一念無明

樹大招風,幸運是我,三人行,老笠,危城,導火新聞線

巴打你講笑咋?三人行睇到我係咁打喊露wor

好唔好睇好主觀,至少係套合格既戲

港產片依家最岩大眾口味都係功夫片武打片警匪片呢類
拆彈專家食正警匪片呢泛都咁垃圾,咁真係好垃圾

(香港依家D笑片=戇鳩片, 上一個鐘連登D笑料仲笑得多過入場睇)

到今時今日大時大節仲係重播緊周星馳啲戲就知家下啲笑片質素係點

千禧年頭d笑片都叫笑得下 家陣…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞