[突發]拆彈專家cap圖公審觀眾

175 回覆
5 Like 192 Dislike
惡到咁 更加唔會睇
咁無風度 返大陸篤幾億數咪得囉 反正都係合拍片

笑撚死,裝個炸彈俾自己
劉德華繼續飾演劉德華

有咩好睇

笑撚死,裝個炸彈俾自己

炸彈專家

佢哋之前叫啲演員揸拐仗撐劉華,呢條橋真係唔知邊個白癡諗出嚟,係咪笑9華仔揸拐仗呀?
PR真係柒到。。。
佢唔cap其實冇乜人知
而且講乜鳩嘢冇戲係完美
即係認自己套嘢差

笑撚死,裝個炸彈俾自己

炸彈專家

個page既admin係咪以為自己上緊論壇 慢慢拆彈啦
呢幾年其實有邊套港產片係合到格

一念無明

樹大招風呢?

佢哋之前叫啲演員揸拐仗撐劉華,呢條橋真係唔知邊個白癡諗出嚟,係咪笑9華仔揸拐仗呀?

見到張圖加埋你講堆野唔知點解覺得好好笑
生命浪費生命真係笑到現腹肌
曲線宣傳爛片

一念無明

風大 陀地驅

一念無明

樹大招風,幸運是我,三人行,老笠,危城,導火新聞線

巴打你講笑咋?三人行睇到我係咁打喊露wor
其實呢d admin真係蠢過豬,唔理佢真定假你都無可能咁cap圖。
而家攪大左真係唔洗睇。你宣傳費入面應該留左一大筆做網上打手圍爐,由d打手私下片過,有讚有彈中和番就最好宣傳。
以生命浪費生命

見到張圖加埋你講堆野唔知點解覺得好好笑

吳唱K做乜鳩 係咪好唔妥劉華
咩拆彈係唔係你想做就做 係個天批准 真係好on9

無料扮四條

想學有D電影有名句咁樣
但呢句野無內涵又無意思,扮撚曬野咁,
好心就搵個讀過下文學既人提筆啦
呢排入場睇親都有呢套既TRAILER,見到呢句就反胃

一念無明

好唔好睇好主觀,至少係套合格既戲

一念無明

港產片依家最岩大眾口味都係功夫片武打片警匪片呢類
拆彈專家食正警匪片呢泛都咁垃圾,咁真係好垃圾

(香港依家D笑片=戇鳩片, 上一個鐘連登D笑料仲笑得多過入場睇)
佢唔講都可能唔多人覺啦
cap出黎做乜鳩
不過警匪片香港真係做撚到爛哂
唔撚接受意見

一念無明

港產片依家最岩大眾口味都係功夫片武打片警匪片呢類
拆彈專家食正警匪片呢泛都咁垃圾,咁真係好垃圾

(香港依家D笑片=戇鳩片, 上一個鐘連登D笑料仲笑得多過入場睇)

到今時今日大時大節仲係重播緊周星馳啲戲就知家下啲笑片質素係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞