33歲先想讀番個Degree遲唔遲?

421 回覆
466 Like 31 Dislike
(機械/機電/電子)工程,自毁前程
HD唔係升year3,讀兩年先有degree咩?
好答案
讀完專科degree+master 想為興趣讀番乞食科
我記得係我仲有個28歲,大部份都係岩岩讀完中六。

隔離紀律部隊班就應該偏大25up,成班古惑仔咁
搭單問

如果本身IVE濕鳩high dip.冇用科
我想讀多個top up degree其他公廁科
係咪又要high dip讀起?
我諗住考救護... 課程揀左紀律部隊 姐係中英數都要同班古惑仔同一班?
李嘉誠係奴隸 美斯 c朗係奴隸
特朗普係奴隸 陳奕迅係奴隸
https://m.facebook.com/watch/?v=1526911987376262&_rdr
姚松炎30歲先讀ug
一樣做到大教授
唔知架
巴打幾歲
太遲 學費+幾年時間COST太大 假設以買樓為目標 幾年之後乜都冇 同你拎幾年時間搵錢 完全兩個效果
細你幾幾年 行緊呢條路
為升職唔遲,如果純為學位就唔建議讀,廢嘅
(最後悔讀大學)
點解要咁做
入左行再讀it master唔好咩
其實係,就算報個ielts 6.5都可以,但個陣時現實問題都係岀黎打工算
窮人環境始終太多現實環境
一 車車大學生出黎搵野做,到時點解要請你
on9 三張野先嚟讀 算鳩數啦傻閪
Cert都冇行都入唔到,做support仔就得,我就做過,學唔到野,狂ot,兼人工被人壓到勁低
唔遲唔遲
橫掂都係,直接申請外國大學
升完學係嗰度搵工紮根,唔好返嚟了
介唔介意講HD邊到讀?
你本身係冇讀過ict+冇學過programme個啲?
讀啦, 讀多D書永遠係好事
讀啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞