[I/A] 為美好的世界獻上祝福 ! FD (22) 養生GAME

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
呢樣真 4* 4% 泳惠得2%
比你地講一講搞到我唔知抽唔抽好
無咩石
淨低7千幾石
20抽唔中就要課
攞埋登入獎抽到一抽
得隻獸奶
但係十抽必中金卡96%3星喎
即係24%中惠惠
然而10個十抽都唔中惠惠真係好on9
好過中重複

獸奶我滿左技
慘過中重複
話說開POST果個竟敢唔post教條
係咪無入教

三樓 - 入團阿庫西斯教 & 課金須知:

1. 阿庫西斯教徒努力就能做到,即便失敗不是信徒的錯,不能成功都是世界的錯。從不開心的事情中逃避即可,逃避不是失敗。

2. 猶豫過久得出的答案,無論如何選擇都會後悔,反正都要後悔,就選擇當下的快樂吧。別太擔憂晚年如何,未來的你是否笑着,連神明都不知道,那就樂在當下吧。

3. 不想努力是世間的錯,本性惡劣是環境的錯,長得醜是遺傳基因的錯。不要責備自己,將責任推卸給他人便好。

4. 博愛主義,只要戀愛對象並非不死族或惡魔,只要有愛且不犯法,全都可以得到赦免。

5. “厄里斯的胸部是墊出來的”。

6. 阿庫西斯教教義第七項:汝,勿要忍耐。想喝的時候就喝,想吃的時候就吃便好。因為明天並不見得還能吃得到。

7. 反正都要失敗不如放手去做,失敗之後跑路就好了

請問隻泳裝維兹算唔算勁
未有機會arena實測
但係佢招吸血技唔再係無屬
有雷屬
又有破甲
特性仲要係加魔攻
咁嘅話我覺得唔錯
棄坑保平安
得閒入黎J 新卡
技算ok,現時全game唯一一隻4星雷法
不過法角除惠惠外,其他都要剋屬先出到場
即係雷維兹只會係打水boss先會用
同埋維兹大技係水屬,對水boss冇傷害加乘
我細細個就入黎跟炸雞巴
玩留
做乜無啦啦退坑
明明炸雞巴Arena仲係前列
konosuba 作為一個抽角既game
我冇曬石抽姐係已經冇野玩
掙扎左好耐課唔課金
有2個課金必得pool 都未抽
但係決定放手了
唔課金都可以玩嘅姐
或者淨課月卡
有送石咪又係有得照抽
唔玩都會入po 吹水既姐
而且送既石量大家都心照
下, 你果8萬石呢???
咪係, 課少少每日1下同佢鬥長命都唔錯
冇左好耐啦
上個pool 抽darkness 唔知發咩癲狂追5萬幾石
然後都係唔中
係....係愛呀.....
惠惠可以唔要 想要維茲
再存石十抽算
仲以為有償2000保一隻四星 ...
不嬲2千都唔係
其實玩都唔係差好多時間
所以係忍唔忍到手唔課金嘅問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞