[I/A] 為美好的世界獻上祝福 ! FD (22) 養生GAME

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
想知重有冇人有抽佢個有償必中4*
無課:唔關我事
等等 你冇三刺combo?
三隻3*水刺應該都唔止呢個數

用第一張圖果隊打152萬
但風刺 絆5
暗刺 絆17
同埋最大問題冇武器
你自己練習試下喇 我覺得應該有把+5金武都夠
slow好過補血太多
同埋你抽到火ipad都唔練絆 咁奇怪
我一隻4*ipad都無照20左
同埋講多樣野
我唔知你武器點喇
如果武器夠 後排點都輪唔到御劍
如果睇你個box 我諗必落係
活動芸芸 (麻+自buff 中) 光屬必落打手黎 冇可能有其他角勁過佢
可選落
土王女 (有加速 應該唔太差 除非土係王抗性)
水/光aqua (睇邊個抗性好D?)
活動有夠會 / 你依家個隻 (一隻致盲 一隻全體小魔攻buff 睇你取捨 都差唔多)
滿技既2*光王女
(所以可選落既我建議你都去試下 睇下邊個高分D, 核心一定係個三隻刺)

御劍/aqua 呢類唔落既主因係佢本身唔係design成打手 攻擊上有缺憾
仲有一樣 唔知你銀強化開始溢出未
如果有幾百淨係到不妨強可金屬防+2/3
30/60銀一舊 係好平既選擇黎 如果你武器只缺金的話
新手想問下換以前d活動角張卷係點拎?
交換所度用胸墊幣(厄里斯/幸運女神幣)換

拎嘅途徑如下:
每次event換領/抽箱會有
競妓場金1 或以上結算會有
競妓場傷害累積獎勵 (70萬, 300萬)
平時刷hard關會出 (低機率)
明白了!!!
同埋想請問下如果抽到相同角色,應該拎黎升技定係賣左佢好D?
升技
幾星都會升技
升滿多左先賣
因為2/3星都會有機會用到
特別係2/3星玩耐D開始你實會升完技都有凸
理論上都冇咩幾可會溢出銀強化石 除非開箱次次都刷爆
明哂,同埋想問下打呢次活動係咪先打hard刷boss卷,hard冇哂次數有多餘體再打normal刷卷?
hard可用skip 卷
normal 揀7-12關 無限auto 睇你想要邊關既掉落物
抽箱活動目標頭4箱 抽到女神幣/練技/銀金強化就可以去下一箱
5箱後其實CP值麻麻
意思係唔洗抽乾先去下箱?
想請教下邊d 係銀金強化?圖入面d素材都係銀金?

我而家打boss 打hard都要4,5 rd先殺得死,係咪都係打返normal 算
強化武器防具要用既通用材料
一片片既 反而整武器/防具素材 其實好多地方會有 唔洗刻意抽到先跳下箱
如果你hard都未可以2回打贏我覺得你要先諗方法強化自己先
優先度由上至下
1. po個box上黎俾大家睇下
2. 角色 包括主要5隻 + sub 全部都要60 level
3. 如果競技場幣有500 可以換競技場金武強化到+5 (初期目標起碼有3-5把金武+5先)
4. 絆最好常用角(可能講緊十隻左右)最少10+
5. 有剋屬+level練滿 有一兩把+5武 應該唔難2回hard, 夠2回hard都可以博下4回EX
(3回以上其實好唔抵, 依家老手全部都係1回hard 2-3回EX)

最後張圖就係而家用緊個隊,武器就係只有畫面show個幾把
D 角色唔錯
唔洗咁快煩武器住
最正路就打競技場500幣換圖紙整
或者整住有屬既金武用住先 但唔洗強化住
你先main sup 都升到60先
永遠想要果d都係曬人地到
竟然仲有新人入坑
d sup係咪用返同樣角色好d ? 定係塞住d高星角落去先 even特性唔岩?
同角有加乘
前期唔好刻意為練SUB刷彩盃同彩素材 升住1,2*先 CP值最高
玩多幾個活動自然多到扔 到時再練就得
而家應該先爆體升下d角,睇下可唔可以1/2回殺隻hard boss先繼續打活動?

初期爆體好過抽野
當初呢到個個都係咁
而且你又已經有主要角色
唔抽都唔大影響
盡情咁爆體啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞