[I/A] 為美好的世界獻上祝福 ! FD (22) 養生GAME

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
一般sub會用
1. 同角3-4星
2. 被動加物攻既3-4星(物角) / 被動加法攻/屬攻既3-4星 (法角)
3. 被動加快儲大技既角 (3星火槍)
可以升左符合條件既角色先

而家素材關雙倍,可以打定突破素材先,錢同經驗唔洗打
活動H關要打齊,boss唔洗打住
平時可以打活動N關拎錢,經驗同裝
估唔到呢隻驚咁快到極限
新人?!
上次生放完無幾耐後日又生放 應該有好消息啦
明白了,我研究下升邊d先。
有冇巴可以解釋下點解刺客比其他職OP???
攻速同大技buff
幾樣野
1. 加速角OP, 而暗刺除左自身加速仲有大破防 仲有盲 賭運用
2. 每隊都需要一隻全體buff角 (最少中最好大) 艾莉卡(雪山刺) 做哂加速+攻buff兩件事
3. ipad 相對上無咁勁, 但佢招slow都係好正

依家強勢既角通常都係坐低兩招buff
雪山刺: 全隊速+攻buff
暗刺: 單速+破防+盲
雷奶: 全隊速+攻魔攻buff
其他角色頂多輸出高 但佢地都係要隻buff角 所以艾莉卡/雷奶/獸奶 點都要落一隻
多謝巴打詳細既講解,另外想問下
1. 想問下自buff同全體buff可唔可以疊?
2. 如果我先放全體攻大buff再放全體攻中buff, 後者係咪會覆蓋前者?
3. 圖中係獸奶?
4. 想問下邊隻係雷奶?
1,2 疊唔到
3. 係 但獸奶多D人鐘意用風屬個隻
4. 奶有三隻(唔計智障), 除獸奶同獸女淨低個隻, 雷係指雷屬
雷奶係雷希愛露
金色短髮補師(原創角色)
希望台版快啲出
到時有官方譯名
唔洗咩屬刺咩屬奶咩奶咁叫
見巴打們都唔肯叫佢地個名
新手好難明
不過近期基本上入得黎都係老屎忽
又唔係個個睇得明日文
所以我決定黎緊1星期weekday係wfh嘅時候執執個post頭
然後有排都未開到新post
161萬
16xxx
上岸了
唔夠錢升角
係咪唔推薦打錢關?
另外想問下點樣轉主畫面背景同角色?
背景入角色親密度畫面博 背景跟角色一對

轉角色係主畫面左下角人仔icon

活動有錢換 換左未?
錢關而家有雙倍打下都得
但夠升主力就得
之後打活動boss會拎到大量錢

轉主畫面背景同角色
主頁左邊中間偏下有3個制
應該未換bor, 你講用打boss跌d紅幣抽?
啊sor時空錯亂 今次係抽野
而家終於練到可以2回殺hard boss, 係咪可以開始清d boss 卷??
expert 未打,應唔應該打黎拎個獎勵好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞