(鬼佬舊圖?)網民排出十大最痛苦男主角?

176 回覆
0 Like 3 Dislike
竟然冇天河明人

我當左機戰V入面佢個劇情係正式架啦......可以食番佢D拉面
所以佢已經唔再痛苦

明人永遠都唔會再翻黎架啦

最近先因為機戰睇完動畫,睇到明人過左兩年咁大轉變真心sad, 明明TV版氣氛咁歡樂

我夠膽講tv所謂既歡樂真係靠琉璃無口同百合香賣傻撐住
琉璃身世
凱既死左冇人理
白鳥和談被刺殺
冬菇頭長官發神經自爆死

呢d位都睇到個人好沉重
格斯
竟然冇天河明人

我當左機戰V入面佢個劇情係正式架啦......可以食番佢D拉面
所以佢已經唔再痛苦

最近先因為機戰睇完動畫,睇到明人過左兩年咁大轉變真心sad, 明明TV版氣氛咁歡樂

琉璃身世
凱既死左冇人理
白鳥和談被刺殺
冬菇頭長官發神經自爆死

呢d位都睇到個人好沉重

凱對明人影響真係好深
竟然冇天河明人

所以佢已經唔再痛苦

琉璃身世
凱既死左冇人理
白鳥和談被刺殺
冬菇頭長官發神經自爆死

呢d位都睇到個人好沉重

凱對明人影響真係好深

凱之後到白鳥
明人男性朋友真係 冇幾個有好下場
下 我仲慘
下 我仲慘

小眾野+唔夠戲劇性=冇人識得你啊結晶人
下 我仲慘

出曬名慘 佢地咁都唔識
四葉點會有痛苦

水龍敬漫畫入面果個?
右上迪亞波羅
竟然冇天河明人

所以佢已經唔再痛苦

琉璃身世
凱既死左冇人理
白鳥和談被刺殺
冬菇頭長官發神經自爆死

呢d位都睇到個人好沉重

凱對明人影響真係好深

凱之後到白鳥

小愛都夠晒慘啦
當麻點解慘?
利申 只係有睇動畫

我都想知

小說後面當麻因為比隻女魔神玩弄..個魔神設計左好多個世界..好多種唔同既方法整死當麻然後復活。目的係想逼當麻發自內心自殺想死放棄幻想殺手..但當麻都捱得住..最後女魔神決定模擬一個所有人都幸福既世界但係條件係當麻唔存在兼且要自殺...呢個只係一半既劇情 剩低既廢事劇透.

淨係睇過動畫,仲以為當麻係最幸福男人,後宮之王
估唔到
當麻點解慘?
利申 只係有睇動畫

我都想知

小說後面當麻因為比隻女魔神玩弄..個魔神設計左好多個世界..好多種唔同既方法整死當麻然後復活。目的係想逼當麻發自內心自殺想死放棄幻想殺手..但當麻都捱得住..最後女魔神決定模擬一個所有人都幸福既世界但係條件係當麻唔存在兼且要自殺...呢個只係一半既劇情 剩低既廢事劇透.

估唔到

成日都比人打到仆街
當麻點解慘?
利申 只係有睇動畫

我都想知

估唔到

成日都比人打到仆街

用條命換番來既後宮,好過喲廢柴男主後宮多多聲
估到有金木

係呢張啦 右上係咩黎

應該係jojo 第五部敵boss

睇嚟無人睇jojo 咁少

唔覺得好賤 仲係覺得dio仆街啲
但dio死得唔夠慘?

diavolo 無限loop 死亡體驗
死完換第二個場景再死 係咁死直到永遠

我同意個痛苦程度
只係唔覺得deserve it

老闆咁撚仆街點會唔deserve呀
撈偏喎佢, 又賣毒品又係咁殺人
對d手下極差, 有人查下佢身份要俾佢切片仲要送返去凶其他
為左隱瞞自己身份仲想殺左自己個女

應該係jojo 第五部敵boss

睇嚟無人睇jojo 咁少

唔覺得好賤 仲係覺得dio仆街啲
但dio死得唔夠慘?

diavolo 無限loop 死亡體驗
死完換第二個場景再死 係咁死直到永遠

我同意個痛苦程度
只係唔覺得deserve it

老闆咁撚仆街點會唔deserve呀
撈偏喎佢, 又賣毒品又係咁殺人
對d手下極差, 有人查下佢身份要俾佢切片仲要送返去凶其他
為左隱瞞自己身份仲想殺左自己個女

Polnareff俾佢搞到殘廢咗
當麻點解慘?
利申 只係有睇動畫

我都想知

估唔到

成日都比人打到仆街

阿良良木曆呢

當麻平生既遭遇同埋新九卷既折磨...
從來都冇乜好事發生過

我都想知

估唔到

成日都比人打到仆街

阿良良木曆呢

當麻平生既遭遇同埋新九卷既折磨...
從來都冇乜好事發生過

阿良良木曆Deserve 程度好高
鋼鍊有幾慘? RE0 劇情完全唔合理都有人覺慘?

有好多人覺得你的名字浪漫,有人覺得鐵血催淚虐心

班7碌主角 成事不足 敗事有餘 衝出黎柒竟然會有人覺得可憐

下面個行係話抵死程度,左邊係受苦程度
掃把佬自己拎黎柒的確好抵死,不過係咪好受苦就唔係好覺得

好多人當左鬼佬一定係高汁

右下小埋係咪好幸福,又抵佢咁幸福咁解?
呢個我明
竟然冇天河明人

所以佢已經唔再痛苦

琉璃身世
凱既死左冇人理
白鳥和談被刺殺
冬菇頭長官發神經自爆死

呢d位都睇到個人好沉重

凱對明人影響真係好深

凱之後到白鳥

未入黎已經諗起天河明人
見到右下角唔小心會心微笑出黎
見到右下角唔小心會心微笑出黎

如果可以擺埋umaru個阿哥落去個表到就好啦
下 我仲慘

你幾好呀....依家變番細個可以拖住基友隻手看海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞