(鬼佬舊圖?)網民排出十大最痛苦男主角?

176 回覆
0 Like 3 Dislike
[img][url]http://i.imgur.com/WttNifQ.png[/img[/url]

我記得有張係幾個角色出曬界
搵唔搵得翻

係呢張啦 右上係咩黎

應該係jojo 第五部敵boss

睇嚟無人睇jojo 咁少
當麻點解慘?
利申 只係有睇動畫

我都想知

小說後面當麻因為比隻女魔神玩弄..個魔神設計左好多個世界..好多種唔同既方法整死當麻然後復活。目的係想逼當麻發自內心自殺想死放棄幻想殺手..但當麻都捱得住..最後女魔神決定模擬一個所有人都幸福既世界但係條件係當麻唔存在兼且要自殺...呢個只係一半既劇情 剩低既廢事劇透.

同steins;gate比有咩分別?

奇幻同科幻既分別lor
堪稱成套魔禁最好睇既兩本 呢本新約第九同下一本新約第十
格茲同格里菲斯各佔一角
天元突破西蒙算唔算慘
[img][url]http://i.imgur.com/WttNifQ.png[/img[/url]

搵唔搵得翻

係呢張啦 右上係咩黎

唔覺得好賤 仲係覺得dio仆街啲
但dio死得唔夠慘?
當麻點解慘?
利申 只係有睇動畫

我都想知

小說後面當麻因為比隻女魔神玩弄..個魔神設計左好多個世界..好多種唔同既方法整死當麻然後復活。目的係想逼當麻發自內心自殺想死放棄幻想殺手..但當麻都捱得住..最後女魔神決定模擬一個所有人都幸福既世界但係條件係當麻唔存在兼且要自殺...呢個只係一半既劇情 剩低既廢事劇透.

奇幻同科幻既分別lor

我指痛苦程度
當麻點解慘?
利申 只係有睇動畫

我都想知

奇幻同科幻既分別lor

我指痛苦程度

一定係當麻

一個係咁死完翻生玩心理折磨
一個就死唔去睇身邊既人死
小說一本書既內容好難幾句講得曬

搵唔搵得翻

係呢張啦 右上係咩黎

但dio死得唔夠慘?

diavolo 無限loop 死亡體驗
死完換第二個場景再死 係咁死直到永遠

係呢張啦 右上係咩黎

但dio死得唔夠慘?

diavolo 無限loop 死亡體驗
死完換第二個場景再死 係咁死直到永遠

我同意個痛苦程度
只係唔覺得deserve it
有兩個H漫係到
有兩個H漫係到

邊兩個
有兩個H漫係到

邊兩個

邊張圖先
有兩個H漫係到

邊兩個

係喎屌

搵唔搵得翻

100分果個邊個黎
有兩個H漫係到

邊兩個

邊張圖先

2樓個張圖,
x-10 y-20 同
x-75 y-25 呢兩格

搵唔搵得翻

100分果個邊個黎

烙印戰士 Guts

點解會有熊巫女係到
小埋
有兩個H漫係到

邊兩個

邊張圖先

2樓個張圖,
x-10 y-20 同
x-75 y-25 呢兩格

x75 y25個個係咪變身

新堂エル 變身
格斯真係
細個比人雞姦
淨係識打打殺殺 比好友背叛
仲要條女係自己面前ntr
仲有個烙印 佢一世都比邪靈煩住訓唔到
格斯真係
細個比人雞姦

開波D親人死撚晒吊晒係樹到...
格斯真係
細個比人雞姦

一出世就要打打殺殺

條女係面前比人強姦,仲整到自己盲眼斷手

都係打唔撚嬴
格斯真係
細個比人雞姦

一出世就要打打殺殺

條女係面前比人強姦,仲整到自己盲眼斷手

都係打唔撚嬴

格里弗斯你個死仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞