(鬼佬舊圖?)網民排出十大最痛苦男主角?

176 回覆
0 Like 3 Dislike
格斯真係
細個比人雞姦
淨係識打打殺殺 比好友背叛
仲要條女係自己面前ntr
仲有個烙印 佢一世都比邪靈煩住訓唔到

開波D親人死撚晒吊晒係樹到...

一出世就要打打殺殺

條女係面前比人強姦,仲整到自己盲眼斷手

都係打唔撚嬴

格里弗斯你個死仆街

未入黎就估到係格斯 果然冇令我失望
格斯真係
細個比人雞姦

一出世就要打打殺殺

都係打唔撚嬴

格里弗斯你個死仆街

guts唔算慘啦...夠我地呢D追烙印既追足一世到死果刻都唔會知結局....
當麻點解慘?
利申 只係有睇動畫

我都想知

小說後面當麻因為比隻女魔神玩弄..個魔神設計左好多個世界..好多種唔同既方法整死當麻然後復活。目的係想逼當麻發自內心自殺想死放棄幻想殺手..但當麻都捱得住..最後女魔神決定模擬一個所有人都幸福既世界但係條件係當麻唔存在兼且要自殺...呢個只係一半既劇情 剩低既廢事劇透.

最後點?
格斯真係
細個比人雞姦

一出世就要打打殺殺

都係打唔撚嬴

格里弗斯你個死仆街

guts唔算慘啦...夠我地呢D追烙印既追足一世到死果刻都唔會知結局....

生有涯, 而烙印無涯
施主唔通你此刻仲未看透咩
當麻點解慘?
利申 只係有睇動畫

我都想知

小說後面當麻因為比隻女魔神玩弄..個魔神設計左好多個世界..好多種唔同既方法整死當麻然後復活。目的係想逼當麻發自內心自殺想死放棄幻想殺手..但當麻都捱得住..最後女魔神決定模擬一個所有人都幸福既世界但係條件係當麻唔存在兼且要自殺...呢個只係一半既劇情 剩低既廢事劇透.

最後點?

我都想知 請繼續講唔該
當麻點解慘?
利申 只係有睇動畫

我都想知

最後點?

我都想知 請繼續講唔該

最後當麻決定搵層好高既樓決定跳落去..臨跳之前..有一個御坂妹妹竟然不被呢個世界控制..有獨立意識..而呢個御坂係叫做「總體意識」所有御坂妹妹既意識殺停左準備自殺既當麻..係總體意識既引導下..當麻一口氣講左長達五頁紙既對白..呻曬之前二三十卷既怨氣..一邊喊一邊講..話自己一心都係諗住幫人..點解咁on9要搞到自己一定要自殺不可..自己都想做正常人..點解要捲入呢d事.自己有好多野未做未試過。
魔神既目的係希望當麻放棄理想殺手既能力..再將其依附係第二到..因為魔神擁有神既力量之後改變世界太多次所以翻唔到魔神最原始個世界
最後當麻決定用翻自己最擅長既說服打算說服魔神..但唔成功..最後決鬥..魔神都決定黎個了斷...當麻理所當然戰敗..比人炸到得反個頭....臨死前
臨死前得知魔神心願既當麻決定做最後一次好人..打算主動放棄生命同幻想殺手能力時..魔神先發現自己其實想要一個理解自己既人..而呢個人正正係當麻...而當麻已經奄奄一息...魔神決定用自己所有既力量復活當麻兼且將世界恢復成當麻原本既世界..姐係大家睇到既魔禁世界...然後失去所有力量既女魔神理所當然被各方高手準備圍剿...就係呢個時候...我地既男神當麻決定行出黎保護女魔神

小說插圖:

然後進入最精彩既2人VS60億人既第十卷
臨死前得知魔神心願既當麻決定做最後一次好人..打算主動放棄生命同幻想殺手能力時..魔神先發現自己其實想要一個理解自己既人..而呢個人正正係當麻...而當麻已經奄奄一息...魔神決定用自己所有既力量復活當麻兼且將世界恢復成當麻原本既世界..姐係大家睇到既魔禁世界...然後失去所有力量既女魔神理所當然被各方高手準備圍剿...就係呢個時候...我地既男神當麻決定行出黎保護女魔神

小說插圖:
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/21/230018_45f1d0d0f4d1498ff94ba996db9cdc5e.jpg[img]

無睇開,但聽你講啲劇情同火影一樣咁濕鳩
四葉妹妹有咩咁慘?比父母唔要?

小說插圖:
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/21/230018_45f1d0d0f4d1498ff94ba996db9cdc5e.jpg[img][/url]

無睇開,但聽你講啲劇情同火影一樣咁濕鳩

無限月讀?
我只不過係粗略咁講翻個劇情姐
呢兩卷係公認成套魔禁最好睇既兩本
有由小說開始睇既巴打會覺得迂迴曲折到爆
作者自己都超越唔到自己

小說插圖:

上條教主平時谷谷埋,依次發爛渣爆曬出黎

之後成變左為真女主而戰

平時爛好人的當麻, 同為救真女主而戰的當麻, 種反差,型到

上條當麻:「不會讓你再逃了。」

上條當麻:「不是跟你約好嗎……。就算與全世界為敵,我也要拯救你。」

之後睇多幾卷, 真係覺得兩個人係依卷最後比人打死, 做對苦命鴛鴦sad end算

小說插圖:

上條教主平時谷谷埋,依次發爛渣爆曬出黎

之後成變左為真女主而戰

平時爛好人的當麻, 同為救真女主而戰的當麻, 種反差,型到

上條當麻:「不會讓你再逃了。」

上條當麻:「不是跟你約好嗎……。就算與全世界為敵,我也要拯救你。」

之後睇多幾卷, 真係覺得兩個人係依卷最後比人打死, 做對苦命鴛鴦sad end算

果陣睇到新約十卷結尾真係以為奧帝努斯會死
果陣時假如其中一個死左都可以將故事昇華到一個超級悲壯既層面
但同時作者河馬將會同全地球70億-60億=10億既當麻教徒為敵

下一卷又係非常胃痛既食蜂回...
原來當麻失憶超過兩次
比人明白既感覺
屌比你地搞到我想追番魔禁小說黎睇
格斯真係
細個比人雞姦

一出世就要打打殺殺

都係打唔撚嬴

格里弗斯你個死仆街

古莉菲斯都上榜,但deserve
竟然有人慘得過格斯,即刻睇睇咩料先
屌比你地搞到我想追番魔禁小說黎睇

9.10.11痴住睇啦
竟然有人慘得過格斯,即刻睇睇咩料先

你講當麻?
小說先睇到
因為冇魔禁三
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞