屌你老母,前面阿伯投保守民主派

603 回覆
205 Like 1080 Dislike
投楊岳橋又關你咩事,下下都屌
不如唔好初選大家互界輸晒D議席

大家都要守規矩唔好做街共
如果楊岳橋,長毛,林卓庭入唔到圍我都會跟結果投比班無咩聽過既人

相反希望佢哋既支持者都會尊重結果入唔到圍都唔會投白票會一樣投返比OMDB同5:0
玩得初選就預咗大家都有機會要含
只要唔好輸打贏要到時見到長毛,基佬,楊岳橋,林卓庭贏曬就投白票或者照出選就得

唔果班唔出名既贏曬我就會照含
我會尊重初選結果就算要含淚投票比班唔出名嘅我都會照去投唔會棄票白票
楊岳橋就算輸出選我都唔會投比佢
屌票師
只有自己果套先啱 其他人唔跟就一定係錯
想多啲人撐本土 以理服人 動之以情咩都好 方法大把
劈頭屌人地投傳統泛民真係最無效方法
不如學港共DQ非本土
真 唔係投民建聯已經好好
當乜撚嘢當呀

深黃等於要投本土?你都冇撚腦嘅
請尊重選舉結果
無得話人
呢個係民主選舉結果
我地要尊重
大家想本土贏
就努力吹雞
民主就係佢投邊個都得,依㗎出嚟投票一定要投你心水先得呀?
檢討下自己噏乜先啦,唔知個呀伯黃定藍?剩係呢句已經好大侮辱啦
人地老母都俾你屌埋...
繼續兜

對於你哩D 行為極度反感
35+初選成功與否嘅關鍵,係落敗者及其支持者嘅取態
https://lih.kg/2103926
人地投保守民主派關你撚事咩總之唔係投土共做廢老賣港就得啦
屌完人老母話誤會,你快撚手去當差啦,啱撚晒你呀
你老d濕鳩藍絲呀死黑警本質上冇分別
人地有自由,不要用依種態度,不如自己叫多D朋友去投啦
未投票嘅,記得聽日一定要投, 9am ~ 9pm
特別係深黃手足,眼見堅少後生嘅人
西門梓敬日日擺街站架,學吓人啦
支持你嘅派別

一齊初選再打一齊打9月硬仗
又屌票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞