屌你老母,前面阿伯投保守民主派

603 回覆
205 Like 1080 Dislike
做到就應該做
sor 1999, 唔係屌阿伯, 係 吹深黃手足落街投票
旨在幫深黃拉票,尊重阿伯自由,結果係保守會焗含
旨在幫深黃拉票,尊重阿伯自由,結果係保守會焗含
阿伯投保守民主派,好正常。
呢鑊嘢真係考各路手足智慧
仲有啲咩好誤會?

又屌人老母,又話分唔到人哋係黃定藍

咁都叫1999?
旨在幫深黃候選人拉票,尊重阿伯自由,結果係保守會焗含
比班唔識用電腦的人投贏哩個初選
連登仔講乜柒本土派
到時唯有焗住含,懇請各路手足依家即刻落街投票
你自由,其他深黃手足快d 做嘢,幫手拉深黃票
投個黃既又要俾你屌
冇錯, 快d
今日唔知聽日事,聽日隨時拉人封鋪冇得投
啱 自己like本土就自己去投+叫屋企人朋友投
旨在幫深黃候選人拉票,尊重阿伯自由
連仔快d 落街投

今日冇俾港共搞票站,但今日唔知聽日事,聽日隨時拉人封鋪冇得投
??? 就係想吹雞幫深黃候選人拉票
初選O既大義就係含.. 贏O既人地含你.. 輸左你就含人..
如果無含O既覺悟,就無謂扮民主鬥士啦... 唔撚該!!
投畀飯民咪又係賣港 咁仲唔係藍
Sor無F拎 得U拎
樓主個topic未算痴線,啲回覆仲撚痴線

初選如果本土輸咗就投白票,咁你地早講啦,不如落去票站講:無本土我投白票架,你地唔洗搞初選架喇

人地咁多人力物力搞咁多野俾你地投初選,原來都係玩呢啲

利申:投咗本土,我都唔鍾意好多老泛民,但係人地贏咗既話唔該尊重投票結果啦
飯民賣港呀,有人仲走去投仲唔屌得?
有話唔屌得咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞